Yerba Maté – afslanken en behouden!

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Yerba Maté geeft je vitaliteit, kan je vermoeidheid verminderen en verbeterd je uithoudingsvermogen.

Yerba Maté bevat een zekere concentratie van cafeïne en die vergelijkbaar is met die in koffie maar minder dan in de groene thee.  Andere verbindingen in de Yerba Maté dienen dan weer om et stimulerend effect te bevorderen (dankzij de theobromine wat men ook in chocolade aantreft en de theofylinne, deze beiden vindt men niet terug in andere theesoorten)

Yerba MatéYerba Maté reguleert de eetlust en dit helpt bij het afslanken. Yerba Maté zou het vermogen hebben om koolhydraten af te breken.  Wat tijdens de beweging resulteert in het verbranden van meer calorieën, betere hartconditie en het uitstellen van anaerobysche glucose, dat verzuring van het lichaam tijdens de oefeningen teweeg kan brengen.

Nog enkele positieve eigenschappen van Yerba Maté :

° Versterkt het immuunsysteem
° Zuivert en ontgift het bloed en kan reumapijnen verlichten
° Ontspant de spieren: Y.M. bevat mateïne. Deze ondersteunt het zenuwstelsel en helpt de spieren ontspannen.  Zo kan deze een positieve invloed hebben bij mensen met astma omdat de bronchae worden opengezet waardoor de benauwdheid afneemt.
Mateïne heeft een chemische samenstelling te vergelijken met die van cafeïne, maar mateïne schaad het lichaam niet.  Dus mensen die gevoelig zijn aan cafeïne zouden in staat zijn  om Yerba Mate te drinken zonder bijwerkingen.
°Yerba Mate heeft ook een positieve werking op het maag-darmstelsel en de spijsvertering.

Yerba Maté, groene thee, guarana en het hydroxycitroenzuur dat zich in Garcina Cambogia bevindt kunnen helpen om je vet – en suikermetabolisme te normaliseren en je overdreven hongergevoel te stillen.  Vooral de combinatie bevordert de vetstofwisseling en zorgt zo voor de ondersteuning tijdens je afslankproces.

Heel belangrijk hierbij om te onthouden is dat het niet alleen voldoende is om gezond te eten maar ook eten op de juiste manier.  Op een manier die bij jou past met veel minder koolhydraten uit aardappelen, brood en suikerrijke voeding en drank. Deze zijn de grote boosdoeners. DAAROM is sport en beweging van zeer groot belang.  Hierdoor ga je het stressgehalte in je lichaam omlaag krijgen welke een positieve invloed zal hebben op je afslankproces.
Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...