Heb je het opgegeven om ooit terug een platte buik te krijgen?
Een six pack is geweldig, maar als je gewoon een gespierde platte buik wil, zijn hier drie geheimen die je kunnen helpen!

Het krijgen van een platte buik is een droom voor veel mensen. De artikelen die uitleggen hoe je een six pack kan krijgen zijn geweldig om te lezen (en het is nog beter als je het daadwerkelijk bereikt), maar veel mensen willen gewoon een gespierde platte buik om er goed uitzien in een nieuwe jurk of spijkerbroek. Ik ga een paar geheimen delen om een platte buik te krijgen, zodat je er goed kan uitzien in elk kledingstuk!

Hier zijn drie eenvoudige tips die je aan de slag  kunnen helpen naar een perfect gespierde platte buik.

gespierde platte buik tip – trek je buik  in

Een van de eerste oefeningen je dagelijks kan doen is gewoon je buik intrekken. Ja, ik heb het over rechtop staan en proberen om je navel in te trekken. Die actie uw spieren en helpt je om een ​​goede houding aan te nemen. Als nu rechtstaat en het probeert, zal je merken dat je meteen veel langer lijkt. Je schouders zullen zich ontspannen en je zal meteen zien dat je  een kleinere buik hebt. Nu, ik wil niet suggereren dat je de ganse dag loopt met een ingetrokken buik, maar als je het regelmatig doet gedurende de dag, zittend of staand, worden je belangrijkste spieren  versterkt. Probeer om 3 sets te doen van 10 x 10 seconden. Het is belangrijk dat je jouw buikspieren oefent tijdens het ademen. Het vraagt oefening, maar het is niet verstandig om uw adem in te houden, terwijl je de buikspieren oefent.  

gespierde platte buik tip – hydrateer

water

Het is zo belangrijk om gehydrateerd te blijven gedurende de dag, vooral als je wilt dat je buik plat is. Het is heel gebruikelijk voor vrouwen om een ​​gezwollen uiterlijk krijgen als ze niet goed gehydrateerd zijn. Het menselijk lichaam kan gemakkelijk overtollig vocht vasthouden, waardoor je buik er opgeblazen uit ziet. Als je een volle fles water bij je draagt tijdens de dag, zal het je eraan herinneren dat je minimaal 8-10 glazen water per dag moet drinken.  

gespierde platte buik tip – planken

De traditionele plank is een van de allround oefeningen voor het ontwikkelen van een platte gespierde buik! Het is ook een sterke kern voor een superieure houding. In tegenstelling tot sit-ups en benen optrekken, die voornamelijk werken om een six pack te krijgen en de schuine buikspieren te verstevigen, zal planken meerdere spiergroepen tegelijk oefenen. Planken oefent de dwarse buikspieren die zullen helpen om je buik plat te houden. Laat u niet misleiden door de eenvoud, als je het goed doet, dan zal een plank echt werken.  

Wat is een plank?

Bij een plank is het doel om je lichaam van de grond te duwen en jezelf te ondersteunen. Denk aan een plank als gewichtheffen en verstevigen met behulp van uw eigen gewicht! Een basis plank is ook bekend als een push-up plank als je dezelfde uitgangspositie neemt. Ik stel voor dat beginners proberen te starten met een push-up plank. De positie van een push-up plank is iets makkelijker vol te houden dan de meer geavanceerde vormen van plank oefeningen. Je gewicht wordt verdeeld door de handen en je schouders, zodat je schouders het werk doen.  

Hoe doe je een eenvoudige plank:

Start in een push-up positie, zorg dat uw polsen recht onder je schouders staan. Kijk recht naar beneden om je nek in een mooie neutrale positie te houden, en hou je rug moet vlak. Trek je buik en bilspieren strak. De meer gespreid uw voeten zijn, hoe stabieler je zal zijn! Als je verder vordert, streef je ernaar om uw voeten op schouderbreedte te houden. Houd de plank positie totdat je voelt dat je krachten verdwijnen. Streef naar om 10 seconden een perfecte plank te houden, en dan probeer je om verder te gaan naar 30 seconden.  

Push-up plank versus elleboog plank:

Op een gevorderd niveau zal een elleboog plank je naar een hoger niveau brengen. Een elleboog plank vraagt ​​om een specifieke arm positie – in plaats van je armen recht te houden, moeten ze worden gebogen bij de elleboog. Deze stijl verdeelt je gewicht iets anders dan bij een eenvoudige plank en zal je lichaam dwingen om harder te werken om een stevige plank te  houden.

Hoe doe je een elleboog plank:

Start met het punt om een basis plank te doen, laat je dan zakken door je onderarmen. Buig je ellebogen zodat u uw onderarmen op de vloer liggen, hou je schouders en ellebogen uitgelijnd.  

Ik pleit altijd om je natuurlijke lichaamsbouw te aanvaarden. Het is geweldig om fitness doelen hebben, maar zorg ervoor dat ze realistisch zijn. Lichaamsvertrouwen ziet er voor iedereen goed uit! Het krijgen van een gespierde platte buik zal tijd, geduld en een goed algemeen plan nodig hebben, dat een goede voeding en een uitgebalanceerd fitness routine bevat.  

Persoonlijk Fit Plan Call

gespierde platte buik – MeerVitaliteit.com
Bert Phlippo

foto’s via photopin  

Deel wat je denkt