Over ons – Mogen we ons even voorstellen?

Over ons – Bert

De interesse in voeding is bij mij begonnen in 2002. Ik woog toen ongeveer 120 kilogram, Over ons - Bert - Meer Vitaliteiten daar moest iets aan gebeuren. over ons

Zelf vond ik dat eigenlijk nog niet zo nodig, maar mijn echtgenote en kinderen gaven het wel aan. En eigenlijk is het door een bezoek aan de dokter dat ik wakker werd geschut.

Ik ben met een programma gestart, en verloor meer dan 30 kilogram in 6 maanden. Maar wat veel belangrijker is, ik heb sindsdien mijn gewicht volledig onder controle.
Hierdoor is mijn interesse in voeding en welzijn aangewakkerd. Ik ben mensen gaan helpen om ook hun welzijn te verbeteren en hen te leren hun gewicht te beheersen.
Doordat ik terug ben kunnen gaan sporten, ben ik me ook gaan verdiepen in de combinatie van sport, voeding en betere prestaties. Heel wat gemotiveerde sportmensen (amateur of professioneel) worden momenteel door mij gecoacht op gebied van voeding.

Over ons – Inge
Inge Morbée

Ik zat in een serieuze dip, ten gevolge van een toch wel ingrijpende operatie. Door de medicatie kwamen er ook heel wat kilootjes bij. De goede eerste resultaten van Bert, hebben me ertoe aangezet ook een programma te starten.

Stap voor stap is mijn energie verbeterd, door de goede voeding die ik at. Tegelijk verloor ik ook veel kilo’s  Nu heb ik terug de energie van vroeger, en ben ik in de mogelijkheid weer actief te leven.

Ik ben door de goede resultaten van ons beide, me ook gaan verdiepen in de relatie tussen voeding, gewichtsbeheersing en welzijn. Ik vind de opvolging van de mensen die ik begeleidt enorm belangrijk.

De klanten die we begeleiden willen ook een uitstraling zoals ze zich voelen. Door onze huid (ons grootste orgaan) te gaan verzorgen en voeden kan dat. Daarom geef ik regelmatige workshops, om te leren hoe je een gezonde uitstraling kan hebben.

Over Ons – Meer Vitaliteit

Samen vormen we MeerVitaliteit, en zijn we klaar om jou te helpen je welzijn te optimaliseren.