Gezonde, Actieve Levensstijlcoach

Bij ons draait het om jou en jouw welzijnsdoelen. Als lid van onze hechte gemeenschap werk we aan een vitaler en fitter leven. Wij geloven in “de beste versie van jezelf” en niet in wat de maatschappij als ideaal beschouwt wordt. Onze aanpak omvat kwalitatieve producten, gezamenlijke beweging en motivatie om je weer in vorm te krijgen. We zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden bij elke stap van je reis naar een gezondere levensstijl.

Van Business Coach naar Welzijnscoach

Onze reis begon in 2000 als business coaches, waarbij we ons richtten op het financiële en administratieve aspect van grotere bedrijven. Hoewel succesvol, merkten we dat het hectische leven zijn tol eiste op onze gezondheid en welzijn. Door betere voeding, meer beweging en tijd voor ons gezin, herwonnen we onze vitaliteit en genoten we weer van het leven.

De transitie van business coach naar welzijnscoach was een natuurlijke en logische stap voor ons. We realiseerden ons dat we anderen konden helpen door onze ervaringen en inzichten te delen. Zo ontstond het idee om anderen te helpen met hun gezondheidsuitdagingen. Stap voor stap evolueerden we van business coaches naar gezonde, actieve levensstijlcoaches.

Persoonlijke Begeleiding voor Iedereen

Dichter bij mensen staan en hen begeleiden geeft ons veel voldoening, vooral bij het zien van de resultaten bij onze klanten. We zijn er trots op dat we een verschil kunnen maken in het leven van anderen. Onze persoonlijke begeleiding is geschikt voor iedereen, ongeacht je leeftijd, conditie of achtergrond. We luisteren naar jouw verhaal en passen onze aanpak aan jouw specifieke situatie en behoeften aan.

Onze diensten houden steeds voedingsadvies en het opstellen van trainingsplannen in, en emotionele ondersteuning en motivatie. We streven ernaar om je te helpen een gezondere levensstijl te ontwikkelen die je kunt volhouden op de lange termijn.

Ontdek of onze Persoonlijk Welzijn Methode bij je past door middel van een 1-op-1 coaching gesprek. Tijdens deze sessie bespreken we jouw persoonlijke behoeften, doelen en uitdagingen. Samen bekijken we hoe we je kunnen helpen op weg naar een gezondere en actievere levensstijl. Dit is een geweldige kans om al je vragen te stellen en te ontdekken wat wij voor jou kunnen betekenen.

Aarzel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Laten we samen werken aan een betere versie van jezelf!

MeerVitaliteit Blog

MeerVitaliteit Blog