gelaatsverzorging maskers – verzorgende maskers

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Verzorgende maskers horen bij je wekelijkse routine om een gezonde en stralende huid te behouden.

verzorgende maskers
Maskers kunnen reinigend of hydraterend zijn. Meestal worden ze tot één maal per week aangebracht. Neem dus even de tijd om te relaxen en je huid optimaal te verzorgen en voeden.

verzorgende maskersEen hydraterend masker kan je gebruiken als je huid droog is. Dat kan als je regelmatig in een ruimte met verwarming of airconditioning vertoefd. Je huid krijgt meer flexibiliteit en een betere teint. Door de betere hydratatie kan het ook helpen om de eerste fijne lijntjes te verbeteren.

Een reinigend masker gebruik je als je huid vettiger aanvoelt. Het zal ervoor zorgen dat onzuiverheden worden verwijdert. Als het ware wordt het vuil uit je huid ‘gezogen’. Ook dit masker zal je huid er beter doen uitzien.

Verzorgende maskers gebruik je niet dagelijks. Daarvoor gebruik je een dagelijkse reiniger. Breng een masker ruim aan, en laat het gedurende een 10-tal minuten inwerken. Je zal zien dat het intrekt, zeker als het echt zijn werk moet doen. Spoel het daarna af met zuiver water. Daarna gebruik je best een toner, om de laatste resten te verwijderen. Vergeet niet een dagcrème of nachtcrème aan te brengen, naargelang de tijd van de dag.

verzorgende maskers

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...