Mooi zijn – zie er op je beste uit.

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Mooi zijn op iedere gelegenheid.
Met deze tips straal je op elke gelegenheid.

We bekeken reeds wat je kan doen een maand voor de gelegenheid, twee weken ervoor en twee dagen ervoor. Nu bekijken we hoe je schittert op elke gelegenheid. Wat doe je de dag zelf? Mooi zijn vraagt de nodige planning.

Voordat je de make-up aanbrengt, corrigeer je de laatste “foutjes” met een ijszak. Zwellingen zullen door het ijs geminimaliseerd worden. Wees wel voorzichtig om geen huidirritatie te krijgen.

Gezwollen oogleden kan je kalmeren met koude theebuiltjes. Stop simpelweg twee gebruikte theebuiltjes in de frigo gedurende een half uur of langer, en leg ze dan gedurende tien minuten op je gesloten ogen. Heb je een lichte huid? Gebruik dan geen zwarte thee! Het zou je tijdelijk huid kunnen verkleuren.

Gebruik nu nog enkel producten die je reeds kent. Het is nu niet de juiste moment om iets uit te testen! Je zou toch niet willen dat je huid verkeerd reageert op het nieuwe product. Ga nu ook niet je wenkbrauwen bijwerken of je haar behandelen zodat het “dood” lijkt. Heb je dat niet vroeger gedaan? Ga dan gewoon voor een natuurlijke schoonheid, dat is ook ‘mooi zijn’.

Zorg dat je tijdens de gelegenheid gehydrateerd blijft. Laat je niet meeslepen met de opwinding van de gebeurtenissen, onthou dat je voldoende water moet blijven drinken. Hydratatie is het belangrijkste voor een mooie huid, en het zal je er de ganse dag fris doen uitzien.

De voorbije artikels heb je gezien dat met een goede planning, je er zeker schitterend zal uitzien op elke gelegenheid. Mooi zijn vraagt enkel een goede planning.

kijk ook eens op BigC-Consulting.com

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...