Afslanken en zwemmen – zwemmen afslanken

Deel dit via FacebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmailAfslanken en Zwemmen – Zwemmen om af te slanken werkt zeker niet bij iedereen. Dat is omdat het afslanken en zwemmenlichaam bij zwemmen eerder koolhydraten verbrandt dan vet. En het is heel eenvoudig, als je geen vet verbrand, slank je niet af.
Als je een goede conditie hebt, kan het wel werken. Bij mensen met een goede conditie gaat het lichaam sneller vet verbranden, en ga je minder snel voorbij de staat van vetverbranding (door een te snelle hartslag). Dus, wil je zwemmen om af te slanken, ga dan eerst een andere sport doen om je conditie te optimaliseren.

Afslanken en Zwemmen – Wat zijn de alternatieven voor zwemmen

Iedereen die te zwaar is, geen goede conditie heeft en niet de juiste zwemtechniek heeft, kiest beter een andere sport om af te slanken. Dan ge je beter voor trainingen op een crosstrainer of een hometrainer, of ga je lekker fietsen. Steppen is ook een goed alternatief.
Bouw hiermee een betere conditie op, en verlies een aantal kilo’s als dat nodig is. Als dat in orde is kan je gerust gaan zwemmen, om je fit te voelen en je gewicht te controleren.

Bewegen is gezond, voor iedereen. – Bewegen is gezond.  Iedereen is hiervan op de hoogte en weet het.

Een strakke buik met deze 30 tips – Wil je ook zo graag een strakke buik? Volg deze 30 tips voor een onverwacht resultaat.

Hoe makkelijk en gezond buikvet verliezen. – Buikvet verliezen is voor mensen die willen afslanken een van de eerste dingen waaraan ze denken, en waarvoor ze het doen.

Ideeën om je humeur te verbeteren – Als je neerslachtig bent, geven we je hier al een oplossing om je humeur te verbeteren: geef een compliment. Waarom?

Gewicht verliezen – Hoe lang duurt het om gewicht te verliezen? – Gewicht verliezen is iets wat de meeste mensen snel willen doen. Hoeveel tijd moet je nemen om gewicht te verliezen?Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...