bewegen
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Hoe makkelijk en gezond buikvet verliezen.

Buikvet verliezen is voor mensen die willen afslanken een van de eerste dingen waaraan ze denken,
en waarvoor ze het doen.

buikvet verliezenDat is niet onlogisch, omdat dat meestal ook het eerste is waaraan je ziet dat je een (beetje) overgewicht hebt. Nochtans kan iedereen werken aan buikvet verliezen. We geven hier enkele tips.

Buikvet verliezen – gezond eten.

Let op je voeding als je vet wil verliezen, want dat vet komt ergens vandaan, en dat is jou voeding. Eet meer rauwkost, groenten en fruit. Eventueel kan je groenten verwerken in magere soep. Ga zeker en vast niet te weinig eten. Dat gaat, in combinatie met de oefeningen die je doet (zie volgende tips) eerder slecht dan goed doen.
Drink ook voldoende water! Het gaat je afvalstoffen (en dat is vet) makkelijker afvoeren. Het gaat je vochtbalans in evenwicht houden. 1 liter zuiver water, per 30 kilo lichaamsgewicht is een goede sleutel.

Buikvet verliezen – goed slapen.

Luister naar je lichaam! Als je voelt dat je rust nodig hebt, neem dan ook rust. Het zal je gezondheid ten goede komen, en je vetverbranding wordt erdoor ook meteen bevorderd.

Buikvet verliezen – oefeningen

Uiteraard denken we dan meteen aan buikspieroefeningen. En dat is goed, maar niet alles. Je buik wordt er strakker door, maar je buikvet gaat niet meteen verbranden. Door de toename van spieren, ga je zeker en vast wel meer vet verbranden. Maar je kan ook je hele lichaam trainen, zodat je meer vet gaat verbranden.
Zoek dan ook meteen oefeningen die je leuk vindt. Buikspieroefeningen zijn één mogelijkheid, maar als je paardrijden, zwemmen, wandelen, … leuk vind, ga je ook vet verbranden. Zorg dus dat je bewegen leuk vindt, zodat het deel gaat uitmaken van je nieuwe levensstijl.

Met deze tips ga je zeker Buikvet verliezen. Maar blijf eraan werken. Zorg dat je jou nieuwe ‘gezondere’ levensstijl inpast en leuk vindt. Dan is het perfect mogelijk om je resultaat te behouden, of zelfs nog te verbeteren.

 

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt