vermageren billen
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Veel mens willen vermageren op hun billen.

Is plaatselijk vermageren op je billen mogelijk?

vermageren billenVooral vrouwen willen afslanken op hun billen. Omdat ze er strak willen uitzien in die favoriete jeans. Nochtans is dat heel lastig te bewerkstelligen. Het zal zelfs veel moeite kosten, want alleen afslanken zal niet volstaan. Vermageren billen.

Vermageren billen – Strakke billen door vermageren

Vet op je billen moet je verbranden, voordat ze er strak en gespierd uitzien. Plaatselijk vet verbranden is niet mogelijk. Je lichaam probeert altijd een evenwicht te vinden. Overdreven di√ęten is dus niet nodig, eet gevarieerd, gezond en voldoende. Vooral eiwitten zijn belangrijk voor gespierde billen.

Vermageren billen – Strakke billen door training

Zorg voor een langdurige training met beperkte weerstand. Joggen, fietsen en skeeleren zijn goede voorbeelden. Maar ook een hometrainer, spinning en een loopband zijn goed voor je workout. Let vooral op je hartslag, zodat je vet blijft verbranden. Een tip: zie dat je kan blijven praten tijdens je training en herhaal het 3 keer per week, gedurende 30 tot 45 minuten.
Alleen cardio training, zoals hierboven beschreven, is meestal niet voldoende. Je zal ook krachttraining moeten voorzien. Voorbeelden zijn, traplopen, lunches en squats. Bedoeling is dat spiermassa bijkrijgt, daarom zal je systematisch de weerstand moeten verhogen.

Vermageren billen – De conclusie is dus, dat je zal moeten oefenen om strakke billen te krijgen. Denk daarbij vooral aan traplopen, fietsen en fitness.

Meer “Gewichtsbeheersing” artikels

Gaan vermageren en sporten echt samen?¬†–¬†Vermageren en sporten worden heel vaak samen bekeken.¬†Waarom vermageren veel mensen niet als ze sporten?¬†Waarop moet letten?

Kan je snel vet verbranden?¬†–¬†Snel vet verbranden is de droom van vele mensen.¬†Is het gezond? Is het de basis om blijvend te vermageren?

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

Leave a Reply