bewegen en vet verliezen
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Oefeningen om vet te verliezen

vet verliezen

Vet verliezen door bewegen.
Welke oefeningen zijn goed om vet te verliezen?

Ik heb een aantal goede tips om vet te verbranden.  De  meest effectieve workout om vet te verliezen  is een die zowel cardio- als krachttraining omvat. We zullen eerst de reden achter dit alles geven en dan bekijken we de variaties van  workouts

 

Vet verliezen – Cardio voor vetverlies

Cardio is belangrijk voor een aantal redenen.¬†Het helpt u een hoop calorie√ęn en vet te verbranden tijdens de training, en het verhoogt je stofwisseling voor die dag.¬†Het is ook een grote energie booster en helpt het verbeterd van uw algehele gezondheid.

Uw opties voor cardio zijn eindeloos. De loopband en fietsen zijn mogelijkheden in de sportschool. En het is makkelijk om deze training te veranderen door simpelweg de helling en het niveau van intensiteit aan te passen.

Als je geen grote fan bent van de sportschool, of je hebt gewoon behoefte aan afwisseling, ga dan in de buitenlucht. Ga voor een stevige wandeling, joggen, of zelfs een fietstocht, dat zijn allemaal effectief cardio workouts. Een andere optie voor thuis voor een korte, intensieve cardio workout, is touwtje springen.

De invoering van interval training is een geweldige manier om uw cardio routines te vernieuwen en naar het volgende niveau te brengen. Met intervaltraining, wissel je af tussen hoge intensiteit en lage intensiteit, in korte tijden van misschien 1 of 2 minuten. Dit zal plateaus helpen voorkomen plateaus en zorgt dat je snel meer vet verbrandt!

Vet verliezen – Krachttraining

Krachttraining is een van de beste dingen die je kunt doen om vet te verliezen. Het verhogen van uw spiermassa betekent het verhogen van uw stofwisseling in rust, waardoor je lichaam beter in staat is vet te verbranden en gewicht te verliezen op de lange termijn!

Net als cardio, zijn er een aantal effectieve krachttrainingen om vet te verliezen. Als je een beginner bent, zijn de machines een geweldige plek om te beginnen. Als je een beetje meer gevordert bent, dan heb je opties bij vrije gewichten, kabel-machines, en hamer krachtapparatuur.

Met krachttraining, is variatie de sleutel.¬†Je moet blijven veranderen je zodat je niet verveelt of op een plateau raakt.¬†Je spieren reageren het best op nieuwe dingen.¬†Dit kan door het doen van circuit training, supersetting, …¬†U kunt ook gewoon het gewicht aanpassen, het aantal herhalingen wijzigen, of de breedte van je grip veranderen.¬†Al deze dingen zullen u helpen spiermassa op te bouwen, die op hun beurt leiden tot meer vetverlies!

Als je een beginner bent met gewichten, zijn hier een paar extra tips. In de eerste plaats, begin met kracht te winnen en de opbouw van wat extra spieren. Dit betekent een hoge gewicht en lage reps. Na 6 weken of zo, afhankelijk van uw doelstellingen, schakel je om en en richt je jezelf op een lager gewicht en hogere reps. Dit zal u helpen te pronken met die spieren je hebt opgebouwd!  Wissel tussen deze twee doelen voor een maximaal vetverlies en het tonen van je resultaten.

Vet verliezen Р workouts

vet verliezen

Workout # 1 – Aan de slag

Voor deze training voor beginners hebt u slechts 3 dagen per week nodig. Streef naar een maandag / woensdag / vrijdag split, afwisselend training tussen bovenlichaam en onderlichaam. Begin met 30 minuten cardio (verander elke dag), en dan 30 minuten gewicht training. Raadzaam is om dagelijks buikspieroefeningen te doen

Workout # 2 ‚Äď We worden serieus

Als je over het beginners niveau bent, dan zal je 4 à 5 keer per week naar de sportschool willen gaan. Zorg ervoor dat je ten minste 20 minuten cardio per dag doet, gevolgd door ten minste 40 minuten gewichten.
Bij krachttraining moet je  wisselen tussen de spieren. Train de volgende spiergroepen: benen, borst en triceps, armspieren, rug, biceps en schouders.

¬†Workout # 3 ‚Äď Het wordt intens

Als deze laatste training nog steeds niet uitdagend genoeg lijkt, dan is het tijd voor de intense training. Houd de cardio op 15-20 minuten per dag, maar neem intervaltraining. Wat betreft uw gewicht training, streven we naar 5 à 6 dagen per week, afwisselend tussen de grote spiergroepen.
Zorg ervoor dat je minstens een dag rust te neemt tijdens dit schema. En verander voortdurend de dingen.Voor het beste vet verlies, raad ik aan een dag per week te weiden aan interval training met hoge intensiteit.

vet verliezen – MeerVitaliteit

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

    1 Response to "vet verliezen"

Leave a Reply