oefening platte buik
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Oefeningen platte buik
Veel mensen willen een strakkere buik, en vragen zich af welke oefeningen ze daarvoor kunnen doen.

oefeningen platte buikEerst even een misverstand uit de weg helpen. Een strakke, platte buik, krijg je niet alleen door oefeningen te doen. Je voeding zal ook moeten aangepast worden. En het vet rond de buik is zowel bij mannen als vrouwen het hardnekkigst. Maar stel jezelf gerust, de aanhouder wint. oefeningen platte buik

Buikspieren zijn algemeen gezin makkelijk te trainen. Daartegenover staat dat het snel ook weer laten afweten. Je zal dus moeten blijven oefenen. En als je dat combineert met de juiste voeding zal het resultaat ook echt zichtbaar zijn.

Oefeningen platte buik – Crunches

Ga op de grond liggen, met je handen op de borst. Door je buikspieren te spannen, haal je jou schouders van de grond. Hou dat 1 à 2 seconden aan, en ga terug liggen. Doe dit 4 keer 10 à 15 keer.

Oefeningen platte buik – Omgekeerde crunches

Ga op de grond liggen, met je benen hoog. Zorg dat je bovenbenen verticaal staan. Til je knieën naar je borst door je heupen van de grond te tillen. Kom dan weer in de uithoudingspositie. Herhaal deze oefening ook 4 keer 10 à 15 keer.

Doe deze oefening minstens 3 keer per week, en zoals gezegd, blijf volhouden. Hou je voeding in het oog! Let daarbij vooral op tussendoortjes.

Meer “Sport” artikelen

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube