afslankers
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Motivatietips voor afslankers

Bereik je een obstakel?
Denk je dat je op een plateau bent geraakt?

Motivatie is een van de grootste uitdagingen voor ons allemaal, ook voor mij. En dit geldt zeker als het gaat om afslankers.
Dus wat ga je doen?
Je kan veel doen om gemotiveerd te blijven om gewicht te verliezen. Hier is mijn top 10 voor motivatie tips.

1. Koop verstandig

De nummer één tip is: winkelen gezond. Het ergste wat afslankers kunnen doen is ongezonde junkfood in huis te halen.

2. Schrijf je doelen op

Het stellen van doelen en ze op te schrijven lijkt misschien kinderachtig, maar voor alle afslankers, is het cre√ęren van een soort van visualisatie van cruciaal belang.¬†Als u uw gewichtsverlies doelen op papier hebt, krijg je een duidelijker beeld van waar je aan werkt.

3. Stel redelijke doelen

Wanneer u doelen stelt, moeten ze redelijk zijn. Ik raad aan om zowel  korte termijn als lange termijn doelstellingen te hebben. Het bereiken van mijlpalen zal zeker helpen je motivatie te behouden.

4. Visualiseer je doelen

Als uw doelen bepaald zijn, moet je ze visualiseren. Of het nu een foto van jezelf is, of een foto dat je uit een tijdschrift hebt geknipt van het lichaam dat je wil, het moet je eraan te herinneren waaraan je werkt.

5. Maak een plan

Als je jou doelen eenmaal kent, moet je een plan maken hoe je ze wil bereiken.¬†Dit betekent, het bedenken van een trainingsschema en beslissen over hoe je gaat di√ęten.¬†En schrijf het op!

6. Houd een dagboek bij

ik kan dit niet genoeg benadrukken. Het zien van uw vorderingen op papier is enorm motiverend. Schrijf je wekelijkse gewicht, afmetingen, en trainingen op. Je kan gedetailleerd opschrijven wat je hebt gegeten. Het is een geweldig hulpmiddel voor het volgen van je vooruitgang!

7. Doe het met een vriend

klinkt misschien eenvoudig, maar het verliezen van gewicht met een vriend kan een grote motivator zijn. U kunt met elkaar starten, elkaar tips geven, en elkaar helpen gemotiveerd te blijven.

8. Dingen veranderen

Een van de grootste problemen om gemotiveerd te blijven is verveling. En een van de beste manieren om verveling te bestrijden is om tijdig te veranderen. Dit betekent dat je jou trainingsroutine om de paar weken moet veranderen, evenals variatie in je dieet.

9. Probeer een supplement

Als je vindt dat het moeilijk werkt , overweeg een natuurlijk supplement te gebruiken of een sportdrank. Dit kan een geweldige manier zijn om snel resultaten te zien, en het zal je motiveren om actie te nemen.

10. Beloon jezelf

Dit is mijn laatste motivatie-tip, maar waarschijnlijk een van de meest effectieve. We hebben werken allemaal goed voor beloningen, dus maak elke week of maand, een plan om  jezelf een beloning te geven. Of het nu je favoriete maaltijd of een nieuw paar schoenen is, de beloningen kan je op weg helpen om je doelstellingen te bereiken.

Afslankers, probeer een van deze motivatietips, of gebruik ze allemaal om echt met je doelstelling, om gewicht te verliezen, te starten. Ik garandeer je dat je iets vind dat werkt!

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt