verleiding van eten weerstaan
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

De verleiding van eten weerstaan
tijdens je dieet is niet altijd even eenvoudig.

verleiding van eten weerstaan

Het is trouwens een van de belangrijkste redenen dat een dieet mislukt.

verleiding van eten weerstaanDe twee grootste verleidingen zijn chips en chocolade. Als je een streng dieet volgt, is het moeilijk om aan dikmakers te weerstaan. Een goede reden om geen crashdieet te volgen, maar eerder een rustig dieet te volgen. Bouw met je nieuwe eetgewoonten een levenswijze uit.
Maar zeg zeker niet altijd “neen”. Dat hou je gewoon niet vol. Als je zin hebt, ga dan op zoek naar een gezonder alternatief, een stuk fruit bijvoorbeeld. En beloon jezelf één keer per week met een stukje of een handvol.
Stilaan je levenswijze veranderen heeft zo zijn voordelen. Je kan de eerste maanden altijd wel iets nieuws doen, dat je gedachten verzet. Ga eens sporten, als je uw eerste centimeters bent afgeslankt, en tracht daarvan een nieuwe gewoonte te maken.

Waarnaar snakken de meeste mensen tijdens een dieet? Naast chocolade en chips, zijn kaas, brood en koekjes de grootste boosdoeners. Frisdranken en wijn zijn de dranken waarnaar de meeste diëters verlangen.
Op zich helemaal niet ongewoon. Het is lekker, en we horen “erbij” tijdens sociale momenten. Daarom mag je het jezelf ook niet ontzeggen. Maar geniet volop en gebruik met mate. Dat wil zeggen, drink eens en glaasje, eentje per maand. Eet een stukje chocolade, eentje per week.
In het begin ga je misschien wel eens het gevoel hebben dat je “hervalt”. Wees dan gewoon niet te streng voor jezelf. Veranderen is niet zo makkelijk, en vraagt tijd. Daarom dat een begeleider, die je in vertrouwen kan nemen, nog niet zo’n slecht idee.

Verleiding van eten weerstaan tijdens een dieet, kan best door je voeding uit te balanceren. Dat wil zeggen dat je moet zorgen dat alle essentiële voedingsbestanddelen aanwezig zijn, vitaminen, mineralen en vezels.

Vragen via MEssenger

meer over “Gewichtsbeheersing” op MeerVitaliteit

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

    1 Response to "Verleiding van eten weerstaan"

Leave a Reply