voeding
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Snacks
– maak deze 3 fouten niet

Dat we snacks eten is normaal, maar maak vooral deze fouten niet.

snacksAls je probeert om een paar gezonde opties voor snacks te vinden, voorkom dan zeker deze grote fouten bij het kiezen.

Kleine snack traktaties.

Sommige fabrikanten zijn begonnen met het verpakken van levensmiddelen in kleine hoeveelheden en maken reclame alsof het weinig calorieën bevat of dat ze dieet vriendelijk zijn. Je ziet een aantal “100 calorie pakken” in de winkelrekken.
Het probleem is dat de meeste mensen meer eten dan een pak. De voedingswaarden zijn vaak laag en ze bevatten veel zout en suiker. Zorg ervoor dat u de etiket te leest voordat je iets koopt en vermenigvuldig het aantal calorieën door het aantal verpakkingen dat je realistisch vindt om te eten.

Vetvrije snacks.

De zinsnede “vetvrij” is verleidelijk als het gaat om het kopen van voeding. Kopers kunnen in de verleiding komen om vetvrije krakelingen in plaats van chips of tortilla strips te kopen in een poging om hun vetconsumptie te verminderen. Hoewel dit in theorie niet per se een slecht idee is , snackers denken vaak dat, omdat een levensmiddel vetvrij is, dat ze er meer van mogen eten. Deze optie is waarschijnlijk beladen met te veel calorieën en te veel zout.

Gemixte snacks.

De term “gemixt” lijkt een term voor een mix van zout, vet- en suikergehalte in hapjes. Het bevat vaak ingrediënten die gezond klinken, zoals noten en muesli. Het probleem is dat de voedingsmiddelen zeer veel vet en calorieën bevatten. En omdat het wordt gegeten als fingerfood, is het gemakkelijk om te veel te eten.

Meer over voeding op onze blog

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

Leave a Reply