Een beter welzijn in 4 weken
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Een beter welzijn in 4 weken
Рdeel één

De goede voornemens, voor een beter welzijn en gewicht te beheersen,
voor het nieuwe jaar zijn bij de meeste mensen reeds lang vergeten.

Waarschijnlijk heb je √©√©n of twee weken geprobeerd ze vol te houden, maar dan ben je teruggevallen naar je ‘oude’ gewoonten. De meeste voornemens hebben te maken met gezondheid. We zeggen dat we elke dag gaan bewegen, we stoppen met roken, op gaan over op gezonde voeding, en andere dingen die te hoog gegrepen zijn om effectief resultaat te krijgen.Ik heb een oplossing voor u.¬†Doe het langzaam. Elke positieve gezonde verandering die je in je leven inplant, ¬†zal een verbetering zijn.¬†Dus maak je geen zorgen over die keiharde buikspieren aan het einde van januari.¬†Tenzij je ze nu al bijna hebt, zal het waarschijnlijk niet gaan gebeuren.¬†Het spijt me als dat negatief klinkt, ik noem het realistisch. Hier zijn mijn tips voor een gezonder welzijn in 4 weken: beter welzijn

Week 1 Beter Welzijn : Drink meer water

beter welzijn water drinkenWater is zo goed voor een beter welzijn en toch drinken de mensen er niet genoeg van! Het doel voor de eerste week, drink meer water dan je nu doet.¬†Wanneer je wakker wordt in de ochtend, drink een glas water voordat je iets anders doet.¬†Je lichaam verlangt er toch naar op dat moment, omdat de hele nacht lang niets heeft gehad.¬†Je hebt nu ¬†je lichaam een voorsprong gegeven voor de ganse dag.¬†Als je andere ‘dingen’ drinkt door de dag, drink daarna steeds een glas water.¬†Bijvoorbeeld, je drinkt een kop koffie, dan een glas water, een cola, dan is een glas water.¬†Uiteindelijk zal je gewoon geen koffie of cola meer drinken (of wat ander drankje ook), en water zal het grootste deel zijn van wat je drinkt, zo niet het enige.

Om dit succesvol te doen, probeer gewoon elke dag één glas toe te voegen. Dus op de eerste dag van de week, drink je een glas van  zodra je wakker wordt. Op dag twee, drink je een glas in de ochtend en voeg er dan een glas bij tijdens je middagmaal. Op dag 3, voeg nog een glas in de namiddag bij, en zo verder.

Week 2 Beter Welzijn : Beweeg je lichaam

beter welzijn wandelenMerk op dat ik niet zei: ‘bewegen’.¬†Soms is alleen een woord het verschil voor je gevoel.¬†Dus, kies je woordgebruik!¬†Wat op dit moment belangrijk is om ‘je lichaam te bewegen’, is je dat deze week gaat verhogen.¬†Als u niet beweegt op dit moment, dan gaan we dat deze week veranderen.¬†Dag een, ga naar buiten en wandel een paar keer op en neer uw straat.¬†Wandel gedurende 5 minuten. Wil je echt streng voor jezelf zijn, dan loop je hard.¬†De bedoeling is niet om je met een nacht slapen te veranderen.¬†We willen je stap voor stap gezonder leren leven.¬†Op dag 2 wandel of loop je 10 minuten.¬†Op dag 3 verhoog je het opnieuw.¬†Tegen het einde van de week, zou het fantastisch zijn als je 30 minuten wandelt of loopt per dag … of twee keer per dag als je gevoel goed zit!

Als je al op de goede weg bent en dagelijks je oefening doet, is het de perfecte tijd om intensiever te gaan oefenen. Voeg misschien nog een oefening bij aan je routine. Voeg bijvoorbeeld nog een dag toe om te trainen, als je dat nog niet elke dag doet. Als je niet meer kan doen, is mijn suggestie om te gaan stretchen. Doe meer rustige bewegingen en strek die spieren!

Ga  aan de slag op die twee punten voor de eerste twee weken. Ik kom terug voor de volgende 2 weken, maar begin alvast met deze punten, daarna kan je verder werken aan je welzijn.

Veel succes op je reis en vergeet niet dat alle wijzigingen zijn voor een betere gezondheid, ze zijn een verandering in de goede richting.

lees ook week 3 en 4

Gezond & Actief¬†‚ÄstKom eens kijken en wordt deel van de community

Gezond & Actief is de GRATIS master mind groep van Bert & Inge, waar geweldige mensen op een missie zijn voor een Gezonde en Actieve Levensstijl.
De tips over voeding, bewegen en relaxen helpen je sneller je resultaten te bereiken.
We doen plezierige challenges, zorgen voor elkaar en smeden banden.
Kom eens kijken, stel je even voor en zeg ons wat uw doelen zijn.

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube