afvallen met shakes
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Afvallen met shakes is een goede mogelijkheid om je optimale gewicht terug te krijgen.

afvallen met shakesLet er op dat je shakes neemt met een goede voedingswaarde. Want het gaat niet alleen over minder calorieën, je hebt ook voldoende voeding nodig. Als je gedurende een periode meerdere maaltijden gaat vervangen door maaltijdshakes, moeten die voor de dagelijkse energie zorgen. En daar gaat het dikwijls bij shakes mis. afvallen met shakes

Je kan dus perfect afvallen met shakes, als die dezelfde, of beter nog, meer voeding aan je lichaam geven. Doordat je daardoor tekorten gaat aanvullen, en weinig calorieën gaat nuttigen, komt je lichaam in balans, en slank je af.

Als je zo’n voedingswijze lang genoeg volhoudt, is de kans groter dat je nadien je gewicht makkelijker onder controle kan houden. Je moet je lichaam laten uitbalanceren. Dat wil zeggen, dat je niet meteen als je op je streefgewicht bent gekomen, mag stoppen met je shakes. Neem nog ongeveer dezelfde periode een maaltijdshake. Je lichaam wordt gewoon aan je nieuwe gewicht, en de kans op blijvend resultaat is groter.

Als je wil afvallen met shakes, is het goed om ook een aantal supplementen te nemen. Vitaminen en vezels zijn daarbij de belangrijkste. Je gaat, door af te slanken, meer energie aan je lichaam vragen. Om vol te houden, is het niet onbelangrijk om je lichaam daarbij te ondersteunen.

Vragen via MEssenger

MeerVitaliteit

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt