op gewicht komen

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

10 Dingen die je kan laten om op gewicht te komen

op gewicht komen

— wat kan je doen om op gewicht te komen?

1. Op gewicht komen – Stop met verkeerde voeding te kiezen.

op gewicht komenHoe vaak heb je gekozen voor een dieet, omdat het werkte voor een vriend? Misschien kan je jezelf laten inspireren door een beroemdheid? Een dieet kan perfect  zijn perfect voor iemand anders, maar hun behoeften, hun levensstijl, en hun voedsel voorkeur kunnen totaal verschillend zijn van de uwe.
In plaats daarvan, stel jezelf vijf belangrijke vragen over uw dieet geschiedenis, medische achtergrond, en de bronnen coaching. De antwoorden zullen u helpen om uw specifieke behoeften als een dieter te identificeren en om het beste gewichtsverlies-plan voor u te helpen vinden.

2. Op gewicht komen – Stop onrealistische doelen.

Dieters zijn vaak zeer gemotiveerd en vol spanning aan het begin van hun programma. Het is vaak in deze fase dat ze onrealistische doelen stellen. Maar onrealistische verwachtingen kunnen leiden tot gewichtstoename.
In plaats daarvan, neem de tijd om te gaan zitten en bepaal zowel uw korte als lange termijn doelstellingen. Kleine stappen zullen u ook helpen om gemotiveerd te blijven door het volledige gewichtsverlies proces.

3. Op gewicht komen – Stop het excuus van “gebrek aan tijd”.

Een van de meest voorkomende belemmeringen voor gewichtsverlies is het geloof dat je niet genoeg tijd hebt. Een studie wees uit dat 41% van de vrouwen “gebrek aan tijd” aanhaalden als reden dat ze niet aten, en 73% van de vrouwen zei dat ze niet kunnen sporten omdat ze geen tijd hebben. De bottom line is dat als je gewicht wilt verliezen, je een manier moet zoeken om tijd te vinden voor gezonde activiteit.
Zoek de tijd die niet worden verbruikt door absoluut noodzakelijke zaken. Plan dan de tijd voor gezonde voeding te maken en ga bewegen. Wees niet bang om andere prioriteiten op een laag pitje te zetten of om hulp te vragen (zie punt # 4), zodat je de tijd vrij krijgt die je nodig hebt om je gezondheid te verbeteren.

4.  op gewicht komen – Stop met jezelf te isoleren.

In plaats van jezelf te isoleren, leer hoe je op de  steun van familie en vrienden kan rekenen. Neem de tijd om uw wensen voor jezelf te vervullen, en plan die. Op die manier zal je duidelijk zijn voor het definiëren van specifieke manieren waarop anderen kunnen helpen.

5. Op gewicht komen – Stop met je voedselinname te onderschatten.

Wil je echt al je calorieën tellen? Vergeet niet dat zelfs de kleinste 25-calorie hapjes, hier en daar de hele dag, kan oplopen. Snacks tellen, eten uit het bord van uw partner telt, en calorieën verbruikt tijdens het koken tellen.
In plaats van te vertrouwen op giswerk, gebruik dan een levensmiddel tracker. Maak uw gegevens nauwkeuriger door de aankoop van een goekope keukenweegschaal. De tool zal u toelaten om de exacte grootte van elk verbruik te meten.

6. Op gewicht komen – Stop te geloven dat “gezonde” voeding zal helpen voor gewichtsafname.

Verschillende studies hebben aangetoond dat mensen meer voedsel gaan eten, als zij zien om gezond te zijn. Een studie aan de Universiteit van Michigan ontdekt dat wanneer voedsel het label “biologisch” draagt, lijners er meer van gaan eten. Er kunnen voordelen voor de gezondheid aan het voedsel zitten, maar als je te veel eet, zal het gewichtstoename veroorzaken.
In plaats van het lezen van product claims op de verpakkingen, lees de voedingswaarde labels. Begin met het beoordelen van de porties, dan zie je hoeveel calorieën en de hoeveelheid vet er in het product zit. Het kan zijn dat je “gezonde” snack ongezond is omdat het gewichtstoename veroorzaakt.

7. Op gewicht komen – Stop met ganse dagen te zitten.

Als je de hele dag zittend aan een bureau en ‘s avonds liggend op de bank doorbrengt, zullen de calorieën die je verbrandt minimaal zijn.
In plaats van te blijven zitten, verhoog uw dagelijkse activiteit. Als je een zittende job hebt, sta elk uur even op en loop naar het toilet op een andere verdieping, vul uw water bij, doe je boodschap te voet, of neem de trap in uw kantoor. Als je televisie kijkt, vouw de was of stof de meubels, in plaats van alleen op je bank te liggen.

8. Op gewicht komen – Stop met het overschatten  van uw beweging.

Veel mensen die willen afvallen, worden lid van een sportschool. De training is alleen de tijd die je besteedt met je oefeningen. Het is niet de tijd die u besteedt in de kleedkamer, het parkeren van uw auto, en praten met vrienden.
In plaats van op het voetbalveld te figuren, investeer in een hartslagmeter. Er zijn nogal wat modellen op de markt, dus vergelijk de prijzen en kijk naar een die in uw budget past. Een hartslagmeter geeft  niet alleen weer hoe hard je werkt, maar de meeste modellen zullen ook de tijd meten dat je precies binnen een bepaalde hartslag traint. Dan weet je hoeveel minuten je als oefening kan aanzien.

9. Op gewicht komen – Stop met het compenseren van beweging, door meer te eten.

Het is normaal dat je eetlust verhoogt wanneer je begint te oefenen. Een veel voorkomende fout is om te genieten van extra snacks en traktaties als beloning voor de training. Maar eten van die lekkernijen kan leiden tot gewichtstoename.
In plaats van te veel te eten na je training, plan om een gezonde, caloriearme snack te eten vlak nadat je stopt met oefenen. Combineer magere eiwitten met koolhydraten om je honger te verminderen en voedingsstoffen te vervangen die verloren gaan tijdens de training.

10. Op gewicht komen – Stop met grote verandering te verwachten, met minimale verandering.

Het is gemakkelijk om de reclame te geloven in verband met  tal van gewichtsverlies pillen, supplementen, en diëten. Te veel van hen beweren dat groot gewichtsverlies eenvoudig is. Maar gewichtsverlies is moeilijk.  In plaats van gefrustreerd te zijn, richt jezelf op kleine prestaties, om uw gewicht te verliezen.

Zoek in elk stadium van het gewichtsverlies proces, een prestatie om trots op te zijn. Dan focus je op wat je hebt gedaan. Bijvoorbeeld, als de weegschaal niet het resultaten toont dat je wil, vier dan het feit dat je een goed uitgebalanceerd dieet at gedurende de dag, en herinner jezelf de voordelen voor uw gezondheid.

Meer-Vitaliteit

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...