fit blijven op vakantie
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Reizen kan grote schade aanrichten op je gewicht en / of fitness niveau. – “Fit blijven op vakantie”.

fit blijven op vakantie

Luchthaven eten, vertragingen en verloren bagage zijn genoeg om je naar een zoete traktatie te grijpen! Als je een zakenreiziger bent, of als u van plan bent met uw familie te reizen, moet je leren hoe je lichaam werkt om fit te blijven. Je moet begrijpen wat je lichaam nodig heeft, zodat je in balans kan blijven, en op je best; … zelfs wanneer je niet thuis bent.

Met een¬†intens reisschema, moet je heel gestructureerd omgaan om jezelf te verzorgen, terwijl je op weg bent. Je moet begrijpen hoeveel slaap je nodig hebt om frist te blijven, hoeveel calorie√ęn je kan consumeren zonder te veel gewicht te verliezen of bij te komen, en weet precies wat je moet inpakken om comfortabel te zijn. Dit zijn slechts een paar van de belangrijkste lessen die je kan leren¬†om vertrouwd te raken en zo dat drukke schema kan volgen.

Ik weet zeker dat je al¬†gehoord hebt dat “het een lange tijd duurt om gezonde gewoonten te krijgen, maar gewoon een slechte dag kan je goede resultaten of je routine, voor weken in de war brengen. ‘ Ik denk dat dit vrij juist is, dus hier zijn mijn top tips om u te helpen in balans te blijven tijdens het reizen.

Fit blijven op vakantie – Pak een dag vroeger, zodat nog een workout kan inplannen

Wacht niet tot de dag zelf of de dag voordat je op reis vertrekt, om je tas in te pakken. Doe het een paar dagen van tevoren, zodat u de dag voor uw vertrek nog een training kan plannen of om proberen te ontstressen. Voor velen is het pakken een van de meest stressvolle delen van een reis. Door een paar dagen van tevoren te beginnen inpakken, kan je een beetje meer ontspannen op de reisdag.
Op uw reisdag kan het moeilijk zijn om een training in te plannen. Plan uw week en pas uw workout routine in, zodat uw reisdag uw geplande rustdag wordt.

Fit blijven op vakantie – Organiseer jezelf, om luchthavenstress te vermijden

Stress is een van de belangrijkste boosdoeners voor slecht eten. Het kan leiden tot de productie van overtollig cortisol, een hormoon dat je lichaam meer vatbaar maakt voor de opslag van vet in je buikstreek. Mijn advies is te organiseren om uw stress te beperken! Je weet dat de beveiliging op de luchthavens stressvol zijn, dus zorg ervoor dat al uw vloeistoffen de juiste maat hebben en binnen handbereik zijn. Houd uw reistas georganiseerd en pak een paar gezonde snacks mee, zodat je niet verleidt door al het junk food op de luchthaven terminals.

Fit blijven op vakantie РInvesteren in een aantal reisbenodigdheden om pijn te vermijden

fit blijven op vakantie

Zelfs als je geluk hebt business class te vliegen, is de ruimte op vliegtuigen beperkt en krap. Ontspannen op je bestemming landen  is belangrijk als je jou workout routine snel na aankomst weer wil opnemen. Sommige reisbenodigdheden die je moet inpakken zijn oordopjes, oogmasker, sokken voor tijdens de vlucht, om de bloedcirculatie in je benen te helpen, een nek kussen en een warme trui. Deze extra items wegen wel een beetje, maar geloof me, het reizen met een beetje eigen comfort is veel aangenamer dan het luisteren naar luide conversaties, of niet in staat om te rusten, want het licht schijnt in uw ogen. (Niet te vergeten dat sporten het laatste is waar je aan denkt, als uw nek stijf is als je landt!)

Fit blijven op vakantie РWees voorbereid voor succes

Vergeet nooit om uw workout kleren en schoenen in te pakken, zodat je fit kunt blijven terwijl je weg bent. Klinkt simpel, maar dit is iets dat mensen vaak vergeten tijdens het reizen. Stress beperken moet uw nummer één prioriteit zijn wanneer u reist. Dat is waarom sommigen een extra set kleren in hun handbagage doen; je weet nooit wanneer verrassing zich voordoen, zoals iemand die een drankje morst op u! Workout kleren zijn licht van gewicht en praktisch. Gewoon het gedacht dat als je tas verloren gaat, je geen excuus hebt om een training te moeten missen. Wanneer je landt, ben je op zijn minst comfortabel.

Fit blijven op vakantie – Voeding voor onderweg

Hydratatie is het belangrijkste wanneer u reist. Uitdroging kan je huid, je energie niveau be√Įnvloeden, kan leiden tot hoofdpijn en / of negatieve invloed op uw spijsvertering. Het goede nieuws is dat je gemakkelijk water kan krijgen op het vliegtuig. Als u uw eigen persoonlijke fles¬†hebt, zal ze dienen als een goede herinnering om te blijven nippen.
Goed eten is tijdens het reizen echter moeilijker te vinden. Gezien het risico van vertragingen, kan het¬†uw plan, om gezond te eten, verpesten, als je niet voorbereid bent. Verpak voedselrijke snacks in je tas, zoals noten of repen, om je te helpen weg te blijven van ongezonde keuzes. Met internationale reizen, is het altijd verstandig om een ‚Äč‚Äčaantal van uw favoriete gezonde snacks bij de hand te houden. Met de tijdverschillen, wil je jou lichaam gevoed houden, om te voorkomen dat je begint te schrokken door¬†overmatig hongergevoel.

Fit blijven op vakantie – Maak een workout routine voor in je kamer

Sommige oefening tijdens uw reis kunnen je helpen om beter te slapen en mentaal alerter te blijven in uw activiteiten. Als je niet naar de sportschool kan gaan, kan een snelle routine in uw kamer en stretch een uitkomst bieden. Als regelmatig bewegen een onderdeel van uw reisschema wordt, heb je meer kans om uw gezondheid en fitness doelen te handhaven.

***

Ik hoop dat deze¬†reiziger tips je helpen om u eraan te herinneren om vooruit te plannen. Probeer om onnodige stress te vermijden, en er zeker om gezond te eten wanneer je¬†reist. Laat slechte gewoonten al je harde werk niet ru√Įneren.

Vragen via MEssenger

fit blijven op vakantie – MeerVitaliteit.com

Bert Phlippo
FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkeIn

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

Leave a Reply