Veel afwisseling in uw eetpatroon.

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Veel afwisseling in uw dagelijks eetpatroon
zorgt ervoor dat u sneller de voedingsstoffen binnen krijgt die uw lichaam nodig heeft,
en maakt eten ook veel leuker!

eetpatroonZodra u een evenwichtig recept hebt uitgekozen, moet u de inkopen ervoor doen. Ga daarvoor, indien mogelijk, zo vaak mogelijk naar de markt en de slager. Supermarkten zijn handig, maar u krijgt meer informatie (en voldoening) als u een vaste klant wordt van de marktkooplui en de slager. En ga, als u toch in de supermarkt komt, niet langs de schappen met kant-en-klare maaltijden – dit kan te verleidelijk zijn – het is slecht voor een uitgebalanceerd eetpatroon.

Als je iets ziet dat je niet kent, is een gezonde nieuwsgierigheid het beste. Vraag wat het is, en kijk meteen wat de bereidingswijzen zijn. Op het internet kan je misschien ideeën opdoen. Zo kan je steeds nieuwe gerechten uitproberen, en verras je jou vrienden en familie. Tegenwoordig zijn er ook tal van kookprogramma’s op de televisie die je kunnen helpen met je keuze.

Gun uzelf voldoende tijd om te genieten van het proces van het eten voorbereiden en koken. Duik de keuken in en wees creatief. U zult de therapeutische kracht ontdekken van het koken van echt eten. En niet te vergeten de gezelligheid om met het hele gezin aan tafel te zitten en samen een evenwichtige, zelfbereide maaltijd te eten. Het eetpatroon van gans uw gezin gaat er wel bij varen.

Ten slotte, als u denkt dat u de restaurantbezoekjes gaat missen? Denk eraan dat u precies weet wat u eet en hoe vers en goed het is als u het zelf kookt,volgens een gezond eetpatroon. Het geld dat u uitspaart, kunt u besteden aan kwalitatief hoogwaardige ingrediënten voor uw nieuwe hobby.

eetpatroon – MeerVitaliteit.com

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...