Er Goed Uitzien
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Met deze 8 tips kan je er goed uitzien.

Iedereen kent wel zo iemand – die lijkt nooit ouder te worden. De kans is groot dat die persoon gezond eet en voldoende sport, maar waarschijnlijk haalt hij of zij ook zijn voordeel uit enkele wetenswaardigheden om er fantastisch uit te zien. Er goed uitzien lijkt voor hen wel iets natuurlijk. Gewoon enkele kleine aanpassing in je workout kunnen je er al enkele jaren jonger laten uitzien, ze geven je een jonger uitziende huid en dynamisch haar. We geven je enkele tips die echt werken, zodat je ze zelf kan uitproberen. Je vrienden gaan je in ieder geval vragen wat je geheim is.

Er goed uitzien, tip 1 : Laat je lippen glanzen

Matte lippen trekken de aandacht op de fouten, glans doet het tegenovergestelde – het doet lippen voller lijken. Roze koraal geeft je daarbij nog een voordeel – het doet je tanden witter lijken, en het werkt met de meeste huidtinten.De extra glans accentueert meer en doen lippen voller lijken. Je kan ook een glans gebruiken die je lippen voller maken, zoals menthol – ze irriteren een beetje en doen zo je lippen lichtjes zwellen.

Er goed uitzien, tip 2 : Accentueer je wenkbrauwen

er goed uitzien

Je wenkbrauwen  worden meestal het meest ondergewaardeerd, omdat ze je ogen afschermen geven ze je een fris, alert uiterlijk. Je hebt een borsteltje en een vaste hand nodig.Als je een brunette bent zoek dan naar een iets lichtere kleur dan je eigen wimpers. Blondines doen het tegenovergestelde. Mensen met rood haar kiezen een zachtere kleur.Hou het potlood iets schuin, en breng korte streepjes aan. Verspreidt het dan met een propere tandenborstel, en fixeer met wenkbrauwgel.

Er goed uitzien, tip 3 :  Behoudt de glans

Bruinende poeder is de basis om je er fris en mooi te laten uitzien. Het egaliseert je huidteint en de natuurlijke glans geeft je jonge uitstraling.Breng het aan met een kleine zachte borstel, die geeft je de mogelijkheid je te focussen op plaatsen die in de zon komen. Zo krijg je een zo natuurlijk mogelijke uitstraling

Er goed uitzien, tip 4 : Maak het lichter

Rond je 35ste jaar gaat je huid lichte spotjes vertonen. Door een verlichtende serum te gebruiken krijg je een egalere huid. Natuurlijke producten met soja-extracten en vitamine C verminderen het teveel aan pigment, zodat je een nog frissere uitstraling krijgt.In tegenstelling tot verlichtende serums, zijn ‘clarifiers’ veel milder en veilig te gebruiken over gans je gezicht.

Er goed uitzien, tip 5 :  Verzwaar je nagels

Vele vrouwen geven hun nagels een roze of grijsachtige teint. Dat trekt de aandacht op je nagels en verlicht de huid. Het doet je handen er onverzorgd uitzien.Verjong je nagels door ze te polieren, en draag juwelen. Ze zullen er jonger uitzien dan ‘naakte’ handen.

Er goed uitzien, tip 6 :  Blauwe mascara

Gebruik geen lichtblauwe mascara, maar navy-blauw. Het zal je ogen opklaren als je niet te veel blauw gebruikt.Best is dat je zwarte mascara bovenaan gebruikt en een klein beetje blauwe onderaan.

Er goed uitzien, tip 7 :  Pronk met donkere wortels

Om je gekleurd haar er tijdloos uit laten zien, zorg je ervoor dat de wortels er donker uitzien en naar de uiteinden lichter worden. Dat ziet er uit als zon-gebleekt haar, dat uitgegroeid is.Wissel licht en half-licht af voor een natuurlijk effect. Je zal waarschijnlijk ook niet zoveel moeten laten kleuren.

Er goed uitzien, tip 8 :  Let op je eyeliner

Gebruik een ultra dun lijntje eyeliner boven en onder het oog, om je ogen te laten schitteren. Als je dat juist doet aan het uiteinde van je ooglid, zal het voller lijken. Voor een zachter effect kan je een eyeliner gebruiken op poederbasis, dat wordt aangebracht met een borsteltje.

Er goed uitzien begint nochtans, door je goed te voelen. Dat doe je door de juiste voeding te eten, voldoende water te drinken en regelmatig te bewegen.


Ben je klaar om je leven te transformeren en een optimale gezondheid en welzijn te bereiken? Sluit je aan bij ons Telegram-kanaal, waar we exclusieve info en tips delen over voeding, huidverzorging, sport & beweging, gewichtsverlies, gewichtsbeheersing en nog veel meer. Het is tijd om je volledige potentieel te benutten en een gezonde actieve levensstijl te ervaren! 💪

Waarom lid worden van ons Telegram-kanaal? 🤔
  • Blijf op de hoogte van onze nieuwste blogs, YouTube-video’s en podcasts 📚
  • Doe mee aan ondersteunende en educatieve challenges die zijn ontworpen om je te motiveren je doelen te bereiken 🏆
  • Geniet van speciale incentives en acties die jouw reis naar optimale gezondheid een boost zullen geven 🎁
  • Ervaar de ondersteuning die jij verdient om je reis te vergemakkelijken 🌍

Ons Telegram-kanaal is bedoeld om u te helpen een gezondere, stralendere versie van uzelf te vinden. Wij geloven dat we door het delen van waardevolle kennis en ervaringen je kunnen inspireren en ondersteunen bij het behalen van uw doelen. Mis deze ongelooflijke kans om je leven te transformeren niet! 🚀

Zet VANDAAG de eerste stap naar een betere jij! 👇
  • Download de Telegram-app op je smartphone of computer 📲
  • Klik op deze link om lid te worden van onze geweldige community: MeerVitalteit Telegram Kanaal 🔗
  • Begin te profiteren van onze schat aan informatie en bronnen en zie hoe uw leven ten goede verandert! 😃

Onthoud dat de reis naar een gezondere en gelukkigere jij begint met een enkele stap. Laat deze kans niet aan je voorbij gaan! Word nu lid van ons Telegram-kanaal en laten we samen dit ongelooflijke avontuur aangaan! 💖

er goed uitzien – MeerVitaliteit
Volg onsFacebooklinkedinrssmail