thee
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Zoals we weten heeft thee een positieve invloed op ons lichaam.

thee, verfrissend, energie, vitaliteitRegelmatig thee drinken verlaagt het risico op hart- en vaatziekten en zit ook boordevol antioxidanten.

Groene thee heeft een positieve invloed op de schommelende bloedsuikerspiegel en is ook een ideale drank voor diabetici. Groene thee reguleert namelijk het glucoseniveau in je bloed. Die zorgt ervoor dat je geen buitensporige schommelingen van je bloedsuikerspiegel krijgt nadat je iets gegeten hebt.
Mensen met een schommelende bloedsuikerspiegel kunnen last krijgen van bv. gewichtstoename, vermoeidheid en acne.

Door de vele antioxidanten en de ontstekingsremmende eigenschappen helpt groene thee ook voor de verschillende tekenen van huidveroudering o.a. rimpeltjes.  Studies hebben aangetoond dat door het drinken van groene thee, eczeem en acne verminderen.

Evenwichtige voeding en regelmatige beweging gaan cellulitis tegen. Ook is het noodzakelijk om veel te drinken. Groene thee helpt om water en vetten af te drijven. Groene thee beperkt ook de productie van vrije radicalen.

Instant theedrank is een superoplossing.

Heerlijk en verfrissend, of u het nu koud of warm drinkt. Door een combinatie van eeuwenoude kruidenleer en modern raffinement, voelt u zich prima met dit calorievrije alternatief. Ze houdt u vooral vitaal. Ideale drank om afvalstoffen uit het lichaam te verwijderen. Themojetics Kruidendrank op basis van groene thee werkt ook op uw centimeters bij een afslankprogramma! (verminderen van omvang).

Zoals eerder vermeld heeft groene thee een positieve bijdrage op op ons lichaam en ons algemeen welzijn.
Instant Kruidendrank kan voor meer energie zorgen en kan uw alertheid behouden en verbeteren. Ze helpt dus bij te dragen aan het mentale prestatievermogen. Deze heerlijke drank bevat slechts 6 calorieën per portie.

Het leiden van een drukke, snelle levensstijl kan op een bepaald punt te veel worden waardoor (geestelijk en lichamelijk). Het gevolg is dat we voortdurend moe zijn. Help uw mentale prestatievermogen door een verfrissend drankje te drinken zoals Instant Kruidendrank. Het helpt om de vicieuze cirkel van vermoeidheid te doorbreken zodat u meer energie krijgt.

Verfrissende en calorie-arme kruidendrank.

Kruidendrank werkt verfrissend en is lekker en kan warm of koud gedronken worden.
Door te veel koffie te drinken krijgt een lichaam een tekort aan essentiële voedingsstoffen. De schade door vrije radicalen kan dus toenemen. De Herbalife kruidendrank is een veel milder alternatief voor koffie.

Deze kruidendrank zorgt ook voor betere vetverbranding.  Wanneer we te veel aan energie binnenkrijgen wordt dit opgeslagen als lichaamsvet. (als we niet genoeg bewegen).

Vragen via MEssenger

 

MeerVitaliteit

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube