jojo-effect
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

GEEF JE LEVEN EEN BOOST EN STOP HET JOJO-EFFECT!!!

Waarom moeten we water drinken? Als we iets aan ons welzijn willen doen, is dit √©√©n van de eerste dingen waarop we worden aangesproken. “Drink je wel genoeg water?” “Hoeveel water drink je per dag” enz. …. en meestal kunnen we hier niet exact op antwoorden. En toch is dat meteen een basisprincipe om het jojo-effect tegen te gaan.

Toch is water drinken van groot belang voor onze gezondheid. Wat doet water voor je?

WATER ontgift je lichaam en draagt zorg voor een goede afvoer van de afvalstoffen.

Hierbij hebben de nieren een zeer belangrijke rol te vervullen.  Zij werken niet naar behoren zonder voldoende water.  Indien je  niet voldoende water drinkt worden de schadelijke stoffen of je afvalstoffen die tijdens je dieet vrijkomen niet genoeg afgevoerd en worden deze in de lever opgeslagen. De lever zet normaal gezien opgeslagen vetten om in energie, maar als deze een deel van het werk van de nieren moet overnemen, kan deze zijn eigenlijke taak niet waarmaken en zullen de opgeslagen vetten niet worden omgezet in energie.

WATER hydrateert.

Hoe minder men drinkt hoe meer ons lichaam het water vast zal houden.  Als het lichaam een tekort merkt, gaat het automatisch meer water opslaan, waardoor de cellen ins lichaam gaan zwellen en men er zwaar en opgeblazen gaat uitzien.

WATER bevordert de spijsvertering.

Alles wat je eet wordt in je maag door het maagzuur in hele kleine deeltjes opgeld en nadien naar de cellen in je lichaamsdelen gevoerd.  Voldoende water drinken helpt bij dit het verteringsproces.

WATER helpt je afslanken.

Het gebeurt wel eens dat je zegt dat je honger ook al is dit eigenlijk niet zo.  Je lichaam vertaalt soms je dorstgevoel al een hongergevoel.  Hierdoor ga je dan ook makkelijker naar iets grijpen om te eten, maar het gevoel dat je lichaam nog iets nodig heeft, blijft.  Een glas water drinken kan hier een oplossing bieden.  Als je na dat glas toch  nog dat hongergevoel hebt dan heb je inderdaad honger.

Naast het feit dat water allerlei mineralen bevat die je lichaam nodig heeft, is het een uitstekende dorstlesser zonder suiker, zoetstoffen, vet en kleurstoffen. Dus 0,00 kilocalorie√ęn

Heb je honger?  Drink eerst een glas water, als je hongergevoel blijft dan heb je echt honger.

Denk je “brr niets voor mij water is voor de vissen” doe er dan aloe vera in. Dit zuivert je lichaam en het geeft een frisse smaak. ¬†Het is je douche voor de binnenkant.

jojo-effect — MeerVitaliteit

volg ons ook op Facebook

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt