Ik wil vermageren, wat moet ik doen?

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

We horen het dagelijks “Ik wil vermageren”.
Waar moet je daarbij op letten?
We geven je graag enkele tips.

ik wil vermagerenEerst en vooral, je mag niet te snel willen gaan. Het is beter traag en gezond te vermageren, ongeveer 0,5 tot 1 kilo per week. Je lichaam zal zich zo aan je nieuwe ‘ik’ kunnen aanpassen. Je gewicht zal veel stabieler zijn, en zo blijf je makkelijker je gewicht behouden. ik wil vermageren

Niet alleen je voedingspatroon moet worden aangepast, bekijk je volledige levensstijl. Zorg dat je voldoende beweegt. Een half uur per dag, sportief actief zijn is een must. Zoek naar iets dat je graag doet, en sport in een groep. Dat zal je meer motiveren om vol te houden.

Ik wil vermageren, wil ook zeggen dat je afvalstoffen zal moeten afvoeren. Het beste daarvoor is zuiver water. Voor deze afvoer, en voor het optimaliseren van heel wat functies in je lichaam, drink je minstens 1,5  liter zuiver ‘plat’ water per dag. Hou dat ook vol als je jou streefgewicht hebt bereikt.

Pas op met suiker. Dat heb je waarschijnlijk al gehoord. Nochtans is dat voor heel wat mensen best moeilijk. Let dus op je suikergebruik, zeker de eerste drie weken.

Als je deze tips opvolgt, is ‘ik wil vermageren’ al een stuk makkelijker.

Vragen via MEssenger

 

Meer artikels over “Gewichtsbeheersing” op onze blog

ik wil vermageren – MeerVitaliteit

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...