blijf gemotiveerd sporten
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Begin te trainen en te blijf gemotiveerd sporten

blijf gemotiveerd sporten

Bent u klaar voor een gezonde actieve leefstijl?
Ontvang 6 workout tips om aan de slag te gaan en blijf gemotiveerd sporten.

Ik weet het – velen willen beginnen, als het weer beter wordt, en als de vakanties op komst zijn. Maar velen zullen al hun gezonde voedings- en lichaamsbewegingsplannen stoppen, zelfs voordat ze eraan beginnen. blijf gemotiveerd sporten
Daarom wil ik vandaag een aantal motiverende tips delen, om aan de slag te gaan en op koers te blijven. Trek je niets aan over het seizoen, je lichaam is de aandacht waard, het hele jaar door, niet alleen voor een speciale gebeurtenis.
Maak niet de fout om te zeggen: “Ik zal morgen beginnen”, proberen te begrijpen dat vandaag de perfecte dag is om te beginnen!

BEGIN VANDAAG

Vandaag is het de beste tijd om te beginnen!

Wil je een verandering? Neem kleine dagelijkse stappen. Als je ze optelt, dan heb je binnenkort een enorm verschil. Hou een dagboek bij van de stappen die je hebt genomen – blijf gemotiveerd sporten.

Ik zal het doen – ik kan het

Wijzig je woordenschat door positief geladen woorden. Geloof dat je dingen kan doen! Dat de positieve benadering zal leiden tot positieve resultaten. Zeg niet meer: “Ik kan niet”, want dat zal leiden tot “ik deed het niet”!

Je bent goed zoals je bent

Verander niet te veel. Blijf voor jezelf te zorgen. Ik wil alleen maar zeggen “Wees niet negatief over jezelf”.
Negatief zijn, kan een negatieve invloed hebben op onze energie niveaus. Gebruik affirmaties om het gemakkelijker maken de motivatie vast te houden.
Zoek iets om u te helpen gemotiveerd te blijven op de lange termijn. Alleen een lange termijn verandering zal je lichaam in de goede richting laten evolueren.
Zodra je stopt met goed te eten en te bewegen, ga je terug naar uw startpunt of nog erger – blijf gemotiveerd sporten

LANGE TERMIJN MOTIVATIE

Hoe zit het met een actieve hobby?

Vind jezelf een hobby die actief is – wandelen, fietsen, hardlopen, … – zorg voor iets om naar te streven. Het is makkelijker om gemotiveerd te blijven en verantwoordelijk te zijn voor uw doelstellingen op lange termijn, als je deel uitmaakt van een groep.

Vraag uw familie en vrienden om mee te doen.

Laat ze deelnemen aan uw actief plan. Wordt allemaal vastbesloten om goed te eten en actief te zijn. Naast de leuke momenten die je gaat beleven, zal het ook sterke banden creëren.
En als je wil stoppen, is de kans groot dat iemand je overtuigt om door te gaan.

Plan beloningen

Een beloningsplan is prachtig om geconcentreerd te blijven. Het kan van alles zijn – een nieuwe outfit , een dagtocht, … wanneer je een doel hebt bereikt – gewoon iets dat je enthousiast maakt, en dat u zich kan veroorloven.
De beloning zal je inspireren, ook wanneer je het moeilijk krijgt.

Kijk voor motivatie trucs die je inspireren. Dat zal voor iedereen anders zijn.
Begrijp dat externe veranderingen tijd kosten. Misschien is het beter om je te focussen op “hoe voel ik me” dan op “hoe zie ik eruit” om positief te blijven. De verandering in gevoel zal eerder komen dan de verandering in voorkomen.
De enige manier om te falen is, stoppen. Dus, doe er alles aan om op koers te blijven en om je fantastisch te voelen! – blijf gemotiveerd sporten

Actief gezonde levensstijl

Vragen via MEssenger

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt