afslanken bovenbenen
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Afslanken bovenbenen – hoe doe je dat?

Heel veel mensen willen specifiek afslanken. Dikwijls wordt gevraagd om af te slanken aan de bovenbenen. – afslanken bovenbenen

afslanken bovenbenen

Enkel door je voeding aan te passen ga je bovenbenen niet lokaal afslanken. Daarvoor zal je echt moeten bewegen. Wandelen aan een goed tempo is daarvoor het beste. Liefst nog op een kleine helling (klimmen).
In de sportschool kan je squats doen (hoewel dat kan ook thuis). Je gaat door je knieĆ«n totdat je bovenbenen evenwijdig met de grond zijn. Daarna kom je terug recht. Die beweging herhaal je 10 tot 20 keer. Eventueel kan je gewichten gebruiken om de oefening zwaarder te maken.
Door zijdelings te gaan liggen en je been op te heffen, oefen je niet alleen je bovenbeen, maar meteen je dijen. Oefen zeker beide kanten.
Wissel ook regelmatig je oefeningen af. Zorg dat je spieren oefeningen niet gewoon worden, door regelmatig oefeningen te veranderen of te verzwaren.

Afslanken bovenbenen – Je doet dat dus niet enkel door je voeding aan te passen, maar ook door op een intensievere manier te bewegen.

afslanken bovenbenen – MeerVitaliteit

Volg onsFacebooklinkedinrssmail