3 simpele stappen naar de mooiste wenkbrauwen

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Uw wenkbrauwen zeggen veel over jou. En als het erom gaat om ze te verzorgen, gaat het erom om hun natuurlijke vorm te verbeteren en ze mooi te houden. Het maakt niet uit wat voor soort natuurlijke wenkbrauwvorm je hebt dun en piekerig, dik en wild of ergens tussenin – waxen, pincet en threading maken deel uit van je routine.mooiste wenkbrauwen

Dus, maak je klaar om met je schoonheid te imponeren met deze snelle handleiding voor de perfecte wenkbrauwen.mooiste wenkbrauwen

exfoliëren

Elke keer dat je je gezicht exfolieert, neem dan een ​​paar extra seconden om de huid onder je wenkbrauwen mee te doen. Dode huid heeft de neiging om op te bouwen onder en om je wenkbrauw haren. Veeg uw vingers voorzichtig in een cirkelvormige beweging rond beide wenkbrauwen en spoel het af. Wanneer u het daarna behandelt met een vochtinbrengende middel, verzacht het de wenkbrauwen en maakt ze klaar voor verzorging.

Ken je wenkbrauwvorm

Een estheticus kan u helpen bij het definiëren en verbeteren van uw wenkbrauwvorm. Dan kunt u de vorm zelf tussen afspraken behouden. Hier zijn een paar dingen om te overwegen bij het vormen van je wenkbrauwen zelf:

 • Eerst, zet wenkbrauwen rechtop met behulp van een kam of borstel,

  zodat u kunt zien waar ze mogelijk opgevuld moeten worden. Begin te kammen vanaf de voorhoofd, dichtbij uw neus en werk naar de uiteinden.

 • Bepaal waar je innerlijke wenkbrauw begint.

  Dit kan gedaan worden door een liniaal verticaal aan je gezicht vast te houden en af ​​te stemmen met de buitenste rand van je neus en de binnenste hoek van je oog. Merk die plek aan met een wenkbrauwpotlood, zodat u weet waar uw voorhoofd moet beginnen. Uw beste wenkbrauw komt gewoonlijk overeen met de binnenste traankanaal.

 • Bepaal de boog van je wenkbrauw.

  Dit is meestal iets rechts van het middelpunt van je voorhoofd. Merk dat met een wenkbrauwpotlood, zodat je weet waar je wenkbrauw op zijn hoogste punt moet zijn.

 • Merk uw wenkbrauw eindpunt met behulp van uw liniaal.

  Maak er een lijn mee van de onderkant van je neus naar de buitenste hoek van je oog.

 • Bepaal de dikte die u wilt

  door met uw wenkbrauwpotlood een lijn te trekken, net onder het grootste deel van uw wenkbrauw. U kunt met deze lijn de vorm bepalen die u wilt hebben .

 • Zodra u uw wenkbrauwvorm hebt gemarkeerd,

  bent u klaar om overtollig haar te verwijderen met uw gekozen verwijderingsmethode. Waxen, pincet en threading zijn de meest voorkomende methoden om wenkbrauwen in vorm te houden.

Zorg dat je mooiste wenkbrauwen er fris uitzien

Zodra je blij bent met de algemene look van je wenkbrauwen, zijn er drie dingen die je zelf kunt doen tussen uw afspraken bij de schoonheidsspecialist:

 • Trimmen en pincet

  Dit is een snelle manier om je wenkbrauwen goed verzorgd te houden. Als u veel je pincet nodig hebt, volgt u de bovenstaande stappen om de beste wenkbrauwvorm voor u te bepalen en vervolgens te behandelen. Een goede tip is om je wenkbrauwen na een douche te vormen wanneer je haarfollicles opener zijn en de haren er gemakkelijker uitkomen.
  Om de wenkbrauwen op zijn plaats te houden, borstel de wenkbrauwen naar boven met een wenkbrauwborstel en knip eventuele haren die te lang zijn met een kleine schaar af. Voor echt onverschrokken wenkbrauwen, overweeg je best te investeren in duidelijke mascara om je wenkbrauwen de hele dag netjes te houden.

 • Tinting

  Deze techniek helpt bij het creëren van een wenkbrauw met diepte. Kies uit een poeder, dat wordt aangebracht met een wenkbrauwborstel, of een getinte gel, die wordt toegepast als mascara. Gebruik voorzichtige bewegingen, met de natuurlijke richting van de wenkbrauwharen mee.

 • Opvullen van blote plekken

  Het idee hier is om de illusie van individuele wenkbrauwharen te creëren, niet een solide donkere plek. Gebruik een dun wenkbrauwpotlood in een kleur die nauw aansluit bij uw wenkbrauwen. Trek de lijnen net om het binnenste 1/3 gedeelte van elke wenkbrauw. Teken iets in de haarlijn zodat het niet overheerst. Identificeer de blote plekken met behulp van hetzelfde potlood en gebruik lichte lijntjes die met de richting van de wenkbrauwharen meegaan. Dit is essentieel om te voorkomen dat je ziet dat je donkere vlekken op je wenkbrauwen hebt.

Wenkbrauwen kunnen een mooi kader voor je ogen zijn, als ze goed verzorgd zijn. Dus, maak een beetje tijd om ze er fris uit te laten zien. Het kan een beetje oefening vragen, maar de resultaten zullen het de moeite waard zijn.

mooiste wenkbrauwen –MeerVitaliteit

bron – discovergoodnutritionVolg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...