Mooi zijn – 2 weken voor het event

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Wil je mooi zijn voor een bepaalde gelegenheid? Daar begin je best op tijd mee.

Vorige keer bekeken we wat je een maand van te voren al kan beginnen doen. Hier geven we waaraan je twee weken voor de gelegenheid kan doen. Mooi zijn vraagt planning.

Nu is het tijd om naar je kapper te gaan, en je haar te laten ‘trimmen’. Alle eindjes worden bijgeknipt, maar je behoudt de lengte. Doordat je dit twee weken op voorhand doet, geef je jou haar de kans om terug een natuurlijkere look te krijgen tegen de grote daag.

Reinig je gezicht met een diepere reiniger, een scrub, en werk je wenkbrauwen bij, als je dat wil. Doe dat niet vlak voor het event, misschien kan je huid geïrriteerd geraken!

Neem een plan om te bruinen in gedachten. Dat is natuurlijk optioneel, maar als je het overweegt, is het nu het beste moment. Een zelfbruiner is ideaal. Scrub de huid de avond ervoor, verwen jezelf met een vochtinbrengend masker en lotion (vergeet vooral de knieën en ellebogen niet).

Vergeet ook je tanden niet. Gebruik tandpasta die je tanden witter maken. Wil je andere producten gebruiken? Dan raad ik je aan je tandarts eerst te raadplegen. Zorg voor een mooie lach op de grote gebeurtenis!

Mooi zijn vraagt de nodige planning. Volgende keer vertellen we wat je 48 uur voor de gelegenheid kan doen.

Gezonde Actieve Levensstijl

Vragen via MEssenger

Meer over gelaatsverzorging op onze blog

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...