ontbijt
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Uitgebalanceerd ontbijt
Maaltijden tijdens de ochtend helpen je gewicht te verliezen, het geeft je meer vitaliteit en een vol gevoel.

De belangrijkste maaltijd van de dag, het ontbijt.

Het uitgebalanceerd ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag – het geeft je dag een snelle start en het slankt je af. Uit verschillende studies blijkt dat mensen die het ontbijt overslaan, zwaarder zijn dan diegene die gezond ontbijten. Als je het te druk hebt, of je hebt geen honger, geven wij je hier enkele tips zodat je geen ontbijt meer zal overslaan. Zeker één van deze ideeën zal in je levensstijl passen en je helpen om je gezondheids- of afslankdoelen te bereiken.

Heb je nog vragen?
We antwoorden graag

1. Als je de ganse morgen een voldaan gevoel wil houden:

Yoghurt met extra eiwitten, gemixt met amandelen en vezelrijk fruit, zoals een verse peer, geeft je een gezond ontbijt vol energie.

2. Als je iets snel en effectief wil:

Neem een bar, maar niet zo maar één – de meeste zitten vol suiker en vat. Probeer onze maaltijdbar, met proteïne, vezels en antioxidanten.

3. Als de drive-in je enige optie is in de morgen:

Neem vooral geen muffins of pannenkoeken, en bestel zeker geen sandwich met eieren!

4. Als je toch geen honger hebt tot de middag:

Als je lichaam niet gewoon is aan een maaltijd in de morgen, sip dan af en toe aan een ‘smoothie’, gedurende de morgen, zodat je toch vitamines en voeding binnen krijgt. Wij houden van een handvol (diepvries) Tropische Vruchten of Rode Vruchten in de blender. Ga ook niet ’s avonds snacken, dat onderdrukt je honger in de morgen.

5. Als je brandstof nodig hebt na je ochtend workout:

Koolhydraten en proteïne zijn noodzakelijk om je spieren te herstellen na het sporten. Neem de herstelshake voor een optimaal herstel.

6. Als je die laatste kilo’s nog kwijt wil:

Wissel het glas fruitsap voor een kop groene thee – het zal je metabolisme sneller op gang brengen. Drink een glas water met Aloë Vera om je vochtbalans te herstellen, en je darmstelsel te reinigen. En neem een heerlijke smoothie. Met dit gezond ontbijt start je je dag optimaal en zal je ‘eetbuien’ gedurende de dag kunnen voorkomen.

7. Als de gezondheid voor je hart prioritair is:

Eet zo veel mogelijk enkelvoudige onverzadigde vetten. Vervang melk door soja- of rijstmelk. Neem een lichte smoothie als ontbijt.

8. Als je je dagelijkse hoeveelheid vezels nodig hebt:

Neem naast je ontbijt-smoothie ook vezels en kruiden supplementen. Het zal je spijsvertering ondersteunen, en het bevat oplosbare vezels die je lichaam zal helpen met de natuurlijke eliminatie van afval en giftige stoffen.

Heb je nog vragen?
We geven je graag een antwoord

 

Meer artikels over voeding

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

    2 replies to "8 ideeën voor een uitgebalanceerd ontbijt"

Leave a Reply