Werk van huis uit & verdien geld met bloggen

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Serieus … je kan geld verdienen met bloggen !!!

Maar waar begin je? Hoe bouw je een blog? Hoe ontwerp je het? Waar schrijf je over? Hoeveel kost het? Is het moeilijk? Dit waren alle vragen die ik had toen ik begon te lezen over al dit blog gedoe. Wat is de big deal? Nou, de BIG DEAL met bloggen is: “Je kunt geld verdienen met bloggen” en je kan het overal ter wereld doen. Zelfs een warm en zonnig eiland (op voorwaarde dat je een internetverbinding hebt).

Blijf lezen tot aan het einde omdat ik je iets echt cool laat zien!


Voordat ik overal in de wereld geld kon verdienen, werkte ik 12 uur per dag als interim manager, waar ik weliswaar iets bereikt had, maar geen voldoening uit kreeg. Ik deed alles zoals het hoorde, maar had niet het gevoel dat ik veel bijleerde. De droom van de vrijheid om te gaan en staan waar ik wilde … de Spaanse zon, skiën in de winter of mountainbiken over de mooiste trials, bleef bestaan.

Ik was al wel bezig met Netwerk marketing. Maar enkel om wat extra te verdienen. Dus ik ben online gaan zoeken naar hoe ik geld van thuis kon verdienen. Voldoende om voltijds van te leven. Bloggen was een bijzonder goede manier om geld online te verdienen, dus in die richting ging het onderzoek verder …….

Nu ga ik het pad dat ik nam delen met jou. Ik leg je de kernbegrippen uit die u nodig hebt om geld te verdienen met bloggen. Nog belangrijker, ik ga je een geweldige shortcut meegeven. Die kan je gebruiken als je meer wil leren – die is zeker aan te raden!

Geld verdienen met bloggen – Waar start je?

Eén woord “WORDPRESS”! Dit is veruit het beste blogplatform. Geen HTML code nodig om te ontwerpen en te bloggen zoals jij dat wil. Er zijn veel gebruikersvriendelijke apps die met een klik kunnen worden geïnstalleerd om uw blog er uit te laten zien en te laten functioneren zoals jij dat wil.

Waarover kan je bloggen?

Mijn suggestie, dat gebaseerd is op een zekere ervaring, is om een nichemarkt​​te kiezen waar mensen geld willen uitgeven. Mijn niche is de laatste tijd, “marketing automatisatie” en “geld verdienen in vrijheid”. De zakelijke mensen die daarin interesse hebben zijn enthousiast en zelf gemotiveerd. Ze willen een betere levensstijl.

Hoeveel kost bloggen en is het moeilijk?

Bloggen kan heel weinig kosten. Daarom houden veel mensen juist van bloggen als een vorm om online geld te verdienen. Voor een basis en functionele blogopstelling is dit de kostprijs (op het moment dat ik dit schreef) … … hou er rekening mee dat je dit allemaal zelf, tijdens een vrije middag kan doen:

  • WordPress account = Gratis Blog Platform
  • Een hosting account zoals BlueHost om uw blog te hosten = ongeveer $ 7,99 / mo (regelmatig zijn er aanbiedingen)
  • Een Webform en Email Autoresponder zoals GetResponse = $ 15 / mo

Blog uitdagingen

Als dit iets is dat je nog nooit eerder hebt gedaan en je absoluut gloednieuw bent in bloggen, dan kunnen sommige dingen tijdrovend en een beetje frustrerend zijn. Het kostte me ongeveer 3 maanden om dit uit te zoeken, en nog een maand om te bepalen hoe ik op Google zou scoren voor mijn blogartikelen. Zo kan mijn site gevonden worden, en kunnen mijn aanbiedingen verkocht worden.

Dat was vroeger ……… maar ik zei dat ik met je een short cut zou delen!

Zelf geld verdienen met bloggen? Uit de GRATIS gids hieronder leerde ik enorm veel.
Grijp je kans en vraag hem nu aan. (Engelstalig)

Meer artikels over “(extra) inkomen”

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...

Bert Phlippo oktober 21, 2017 (extra) inkomen