haarverzorging voor mannen
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Haarverzorging voor mannen:
6 Tips om een slechte haardag te voorkomen

Hoewel ze het waarschijnlijk niet zullen toegeven,
mannen haten een slechte haardag net zo veel als vrouwen.
Ik denk dat het tijd is om de jongens te helpen met enkele tips over haarverzorging voor mannen!

Voor sommigen van ons, lijkt het verzorgen van haar als een ontmoedigende taak. Vrouwen worstelen we met het verkrijgen van de perfecte haarkleur , overmatig gebruik van styling producten, en het gebruik van te veel apparaten die warmte geven . Eerlijk gezegd, niet genoeg tijd in de ochtend om de perfecte look te bereiken is niet het grootste probleem. Maar dames, jullie zijn niet alleen. Mannen worden ook geconfronteerd met uitdagende slechte haardagen. Heren, is het geen tijd om wat aandacht te besteden aan je haar! Met deze tips over haarverzorging voor mannen zal het minder ontmoedigend lijken om de gewenste look te bereiken.

Laat¬†de term ‘mop top’ een belletje rinkelen? Natuurlijk, ik ben een beetje jaloers op hun dikke golven en krullen, maar soms kijk ik naar hen en ik denk bij mezelf: ‘Hebben jullie een spiegel? Of beter nog, een kam? ‘ Vrouwen hebben constant de neiging om¬†over de tafel te reiken om discreet met hun vinger enkele willekeurige krul weer op zijn plaats te leggen. Een goede kapper helpt voor ongeveer een minuut, maar dan kan je¬†terug naar de warboel¬†kijken. Dus misschien moet ik wat advies geven over haarverzorging voor mannen om de situatie te verhelpen. Slechts een paar tips die de algehele look en beheersbaarheid van hun haar zou verbeteren.

 

Deze tips zijn voor jullie allemaal die een beetje hulp kunnen gebruiken als het gaat om haarverzorging voor mannen. En dames, als je iemand hebt in je leven met gek haar, deze is ook voor jou. Samen kunnen jullie helpen de controle van de out-of-control lokken van de jongens te verkrijgen.

Mijn top tips over haarverzorging voor mannen

Wees cool

We houden er allemaal van om een ‚Äč‚Äčwarme, stomende douche nemen, maar dit is niet het beste voor haar. Als het water te warm is, kan het de essenti√ęle oli√ęn van je haar en hoofdhuid strippen. Dit leidt tot een droge hoofdhuid, wat kan leiden tot jeuk, die je haar glansloos kan doen lijken. Het is een kettingreactie, heren. Houd uw douchewater in een comfortabel warme temperatuur en houd deze essenti√ęle oli√ęn beschermd.

Voorzichtig met de handdoek

haarverzorging voor mannenOm de een ‚Äč‚Äčof andere reden drogen mannen hun haar graag met de handdoek op een koortsachtige manier. Ze gooien de handdoek over hun hoofd en beginnen te wrijven aan beide zijden, op een zeer ruwe en stoere manier. Wat de heck ?! Het is alsof ze hopen om hun haar met die handdoek te drogen.

Heren, dit soort drogen is een van de grootste oorzaken van schade aan je haar. Zeker als je haar nat is, is het erg kwetsbaar voor beschadiging. Wanneer u je haar met je handdoek wrijft, gaan een deel van de haren verstrikt raken in de draden van de handdoek. Wanneer dit gebeurt, gaan de individuele haarlokken gaan rekken, en in veel gevallen tot op het punt van breken.

Het resultaat? Je eindigt met gespleten haarpunten en kroeshaar vanwege beschadiging van de cuticula. De beste manier om een ‚Äč‚Äčhanddoek droog je haar is om eerst schud het overtollige water. In plaats van te wrijven, streel gewoon zachtjes in de richting dat het haar groeit. Met andere woorden, ga niet tegen de haargroei. Het duurt¬†misschien een beetje langer om¬†je haar te drogen, maar na een tijdje zul je zeker een verschil zien in de manier waarop je haar er uit ziet.

Gebruik het juiste gereedschap

Het is nooit een goed idee om een ‚Äč‚Äčborstel te gebruiken op nat haar, gebruik een¬†kam in de plaats. Bij voorkeur een grove kam, die kan werken tegen¬†eventuele klitten die je kan hebben. Het is ook belangrijk om zacht te kammen, dit is niet de tijd om ruw en hard zijn. We trekken onze klitten niet uit. Dus koop¬†jezelf een grove kam of lenen eer een van de dame in uw leven. Ze zal er¬†zeker een ‚Äč‚Äčpaar hebben.

Blijf getrimd

De best uitziende haar is altijd het haar dat vers wordt getrimd. De enige echte manier om beschadigd haar te herstellen is om alle gedeelten die eventueel kunnen worden beschadigd te verwijderen. Door je haar op een regelmatige basis te trimmen, kan je¬†helpen om gespleten haarpunten, en potenti√ęle kroezen, te elimineren. Zelfs als je voor een nieuw¬†uiterlijk gaat, voor een langer kapsel. Ongeveer om de zes weken zou je het moeten doen.

Kies een goede shampoo en conditioner

Er is een groot verschil in shampoos en conditioners, op de markt. Heren, er zijn zo vele opties beschikbaar die je kunnen bieden wat je zoekt. Er zijn producten om te versterken, te verdikken, hydrateren, strekken , en krullen! Grijp niet direct naar de goedkoopste fles die je kan vinden. Aangeraden is sulfaat-vrije shampoo, omdat zij minder droogt op je haar en hoofdhuid. Als je je haar verft, zijn ze zeker vriendelijker voor uw kleur.
Ik hou ook van Alo√ę Vera in mijn shampoo en conditioner. Iedereen kan profiteren van wat extra vocht, en alo√ę heeft grote hydraterende eigenschappen. Vergeet niet, ons haar is het meest gevoelig voor kroezen als het droog is. Een goede hydraterende conditioner kan een wereld van verschil maken. Nu is het niet het moment om uw centen¬†te besparen. Investeer in een kwaliteits shampoo en conditioner, in het belang van je haar.

Pas op voor mannen met hoeden

Veel mannen houden van hun hoeden, en dat is geweldig. Hoeden zijn alleen een probleem als ze niet goed passen. Als je een hoed¬†draagt¬†die¬†te strak is, kan die¬†schade aan uw haar veroorzaken. Er is een aandoening genaamd “traction alopecia,” dat is een aandoening waarbij het haar daadwerkelijk uit de hoofdhuid wordt getrokken. Het is de constante spanning en het trekken, die kan leiden tot schade, en die helaas permanente schade kan veroorzaken. Hoeden en paardenstaarten kunnen allemaal leiden tot alopecia tractie. Zorg ervoor dat uw hoeden goed passen. Als je paardenstaarten of vlechten draagt, zorg je ervoor dat ze niet te strak zitten, om schade en haaruitval te voorkomen.

Actief gezonde levensstijl

Vragen via MEssenger

Haarverzorging voor mannen – MeerVitaliteit.com

Bert Phlippo
FacebookTwitter Google+PinterestLinkedIn

Volg onsFacebooklinkedinrssmail