anti-aging
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Vanaf wanneer gebruik je best anti-aging producten?

anti-aging

Een vraag die veel gesteld wordt,
en waarop niet zomaar een pasklaar antwoord kan worden gegeven.

Rimpels krijgen is voornamelijk genetisch bepaald. Kijk daarvoor even naar je oma en moeder. Hadden zij al snel rimpels? Dan is de kans groot dat dit ook bij jou zal gebeuren.

Hou natuurlijk ook rekening met hun levensstijl. Zaten ze bijvoorbeeld veel en lang in de zon, dan zijn de rimpels voor een groot deel ook daardoor ontstaan. Want UV-stralen drogen de huid uit. Daarom, smeer je huid goed in met een crème met bescherming in, en niet alleen als je in de zon gaat.

Stress is ook een bepalende factor. Het is een psychisch iets dat zich ook lichamelijk uit, door rugpijn, hoofdpijn en ook rimpels. Hieraan is weinig te doen, tenzij stress vermijden.

In ieder geval, je krijgt geen rimpels door verzorgingsproducten of make-up. Integendeel, tegenwoordig gaan ze je huid eerder extra beschermen. Denk daarbij aan anti-rimpel crèmes.

Ook je huidtype bepaald of je sneller rimpels krijgt. Een vettere huid is daarbij in het voordeel. Hou daarom, als je een drogere huid hebt, het altijd soepel. Een goede vochtinbrengende crème is daarbij al ideaal. Voor de drogere huid onder de ogen bestaan aparte producten.

Als je al deze regeltjes leest, begrijp je dat het antwoord op de hoofdvraag hier, strikt persoonlijk is. Het belangrijkste is dat je de huid mooi soepel houdt. Verzorg je dus goed. Op jongere leeftijd met een vochtinbrengende crème, en vergeet de oogcrème niet. Rond je dertigste, bij de eerste rimpels, kan je met anti-age crème beginnen. Het hooft echter niet. Anti-age crème bevat ook extra ingrediënten die je huid nog extra voeden en soepel houden. De ‘zwaardere’ producten voor rijpere leeftijd hoeft echt niet, bewaar dat totdat je meer op leeftijd bent. Voor de rest gebruik het soort product waarbij jij je lekker voelt, en het resultaat zal naar verwachting zijn.

onze manier van werken

anti-aging – MeerVitaliteit.com

Volg onsFacebooklinkedinrssmail