sociale netwerkmarketing
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

SOCIALE NETWERKMARKETING – HET GEHEIM VAN DE PRO’S

Sociale netwerkmarketing is vandaag een van de meest succesvolle manieren om geld te verdienen op het internet.

Sommigen verdienen al aanzienlijke inkomsten, terwijl anderen nergens komen met hun inspanningen.

Als u al actief bent met social media marketing, zijn er een aantal eenvoudige maar zeer belangrijke dingen die je nodig heeft voordat je verder gaat in deze competitieve markt.

Je hebt een effectieve en bewezen strategie nodig ….

Een erg plezierig maar slim ding om te doen is, je concurrentie volgen. Noem het maar “spioneren” als je wil. Maar het is de makkelijkste manier om de reden van hun succes te ontdekken.

Je hebt waarschijnlijk al dezelfde succesvolle mensen tegen gekomen als ze constant andere sociale netwerkwebsites doorlopen. Dit komt omdat het een “sociaal” platform is , dat herhaaldelijk aandacht vereist. Het woord ‘sociaal’ betekent ‘interactie met anderen’!

Wanneer je de wereld van sociale netwerkmarketing betreedt , weet niemand wie je bent. Een deel van de techniek is dus om je online persoonlijkheid te bouwen en met anderen te connecteren. Dus wees gezellig. Je kan uw persoonlijke leven niet mengen met uw bedrijfsleven. Wanneer je begint met sociaal netwerken op Facebook, moet je een Bedrijfspagina of Fan Page maken en deze apart houden van je privé.

Foto’s van u op een feest met een martini in uw hand en opmerkingen van uw vrienden over hoe goed het feest was, zullen geen indruk nalaten als ze tussen uw zakelijke promoties staan. Slechts een paar mensen zullen iets van u aankopen, als ze denken dat je alles doet terwijl je elke nacht feest. De sleutel is, houd je zaken en je persoonlijke leven apart, en maak van jezelf een merk! De beste manier om dit te doen is met Facebook Fan Page met hoge conversie.

Sociale Netwerkmarketing met behulp van video

Er zijn dagelijks ontelbare miljoenen hits op video’s op YouTube, en tegenwoordig ook Facebook. Video is vandaag hot, en veel mensen maken reusachtige inkomsten uit het plaatsen ervan. Het is daarom cruciaal dat je leert hoe je goede video’s maakt die je laat zien . Als je het niet leuk vindt om voor een camera te zijn, dan moet je er tegenwoordig blijkbaar jammer genoeg van wennen. En als je niet weet hoe je een video maakt, dan moet je leren. Er zijn tientallen websites die instructies geven – video marketing is zo belangrijk geworden, zowel op de sociale media sites als op websites.

Door video als platform te gebruiken, doe je ongeveer de ouderwetse manier van marketing. 1-op-1 uitnodigingen en demonstraties. zoals je ze nog kent van de demonstraties in winkelcentra of party’s bij vrienden. De sleutel is het 1-op-1 is, dat mensen je leren leuk vinden. Zo leren ze je vertrouwen en kunnen ze zien dat je een echt eerlijk persoon bent.

Ik geef toe. Dit is een werkpunt voor me. En ik zal eraan werken. Ik beloof je, je zal de evolutie kunnen volgen.

Sociale Netwerkmarketing is gewoon Attraction Marketing

Plaats ergens een foto van jezelf ergens, maar zorg ervoor dat je glimlacht!

Mensen moeten voelen dat ze je kennen, wie je bent en waar je voor staat.

Dit is uw zaak en uw passie.

Leads genereren is een groot deel van wat we doen in sociale netwerkmarketing. Denk de hele dag lang, ‘Leads’. Denk er altijd aan dat jij het product bent. Klinkt raar, maar zo is het wel. Wees er altijd bewust van de je jou bedrijf en merk laat groeien!

Als u begint te snappen hoe je dat goed kan doen, bent je er klaar voor om voldoende leads te genereren. Je zal een ​​succesvol bedrijf runnen, en veel commissies te ontvangen. Je kan ook veel mensen in je team inschrijven. Meer dan veel anderen in een heel jaar kunnen aanmelden. En dat door simpelweg een systeem te creëren dat veel online sociale netwerkmarketing aanvragen binnen krijgt.

Wil je weten hoe je uw social media NIET en juist WEL gebruikt? Vraag dan nu je GRATIS transcript aan.

Nadat ik dit leerde hoe ik sociale netwerkmarketing goed moest implementeren, heb ik nu dagelijks contact met mensen die interesse hebben in wat ik doe. Ik heb daarbij veel geleerd via Tanya Aliza. Zij geeft regelmatig een webinar “My 6 step Social Media Prospecting & Recruiting Process”, en daarvoor kan je hieronder inschrijven.

Meer artikels over “(extra) inkomen”

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt