netwerk marketing
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

inkomen netwerk marketing – Is het mogelijk een inkomen op te bouwen met netwerk marketing?

Het antwoord kan kort zijn, “ja”. Maar denk niet dat het vanzelf gaat. Ik heb in de jaren dat we met MLM werken veel gezien en gehoord.inkomen netwerk marketing
Heel veel mensen willen ‘rijk’ worden, maar ze begrijpen niet dat er ook iets voor gedaan moet worden. Meer dan de helft van de starters stoppen al bij de eerste tegenslag, of bij de gedachte dat er moet gewerkt worden.

Wat moet je dan doen om een inkomen met netwerk marketing op te bouwen?

Inkomen netwerk marketing – Geduld hebben.

Verwacht niet dat je eerste klant, of je je eerste teamlid, ervoor gaat zorgen dat jij veel verdient. Je zal je business moeten opbouwen, en dat vraagt tijd en geduld.
Het kan een aantal maanden tot een aantal jaar duren om dat inkomen te verkrijgen. Daarom raden wij meestal aan om deeltijds te beginnen. Tien uur per week moet volstaan.
Als je inkomen begint te stijgen kan je bijvoorbeeld vier vijfde gaan werken, om meer tijd in je bedrijf te steken, en zo je inkomen te verhogen.
Wil je toch meteen voltijds met netwerk marketing starten, zorg dan dat je voldoende financiële buffer hebt.
Eerlijk, dit is niet anders dan bij de opstart van een traditioneel bedrijf. Alleen, daar zal je waarschijnlijk ook een veel grotere investering nodig hebben.

Inkomen netwerk marketing – Volg opleidingen.

inkomen netwerk marketing

Je moet misschien niet zo veel geld investeren, maar je moet wel bereid zijn te investeren in opleidingen. Dan spreken we vooral over tijd. De opleidingen die worden gegeven binnen netwerk marketing zijn normaal zeer goedkoop (meestal een zaalbijdrage). Pas als je verder staat met je business, zullen ze relatief duurder worden.
We hebben ondervonden dat mensen die zo veel mogelijk opleidingen volgen, sneller zullen groeien. Niet alleen door wat ze leren, maar ook door de samenwerking die daardoor ontstaat.
Je geeft ook je toekomstige teamleden het goede voorbeeld door aanwezig te zijn.

Inkomen netwerk marketing – Herinvesteer in je business.

Probeer niet meteen alle geld terug uit je business te halen, maar herinvesteer. Dat kan je op verschillende manieren. Door je stock uit te breiden, door opleidingen te volgen, door je werkomgeving te optimaliseren, enz. Later heb je de kans om jezelf wel een echt inkomen te geven, als je begint te genieten om een paar dagen van thuis uit te werken.

Inkomen netwerk marketing – Wacht met jezelf luxe zaken aan te schaffen.

Je hoort het regelmatig, mensen die zich dankzij netwerk marketing allerlei luxe kunnen permitteren. Dat kan! Maar doe dat pas als je inkomen daar echt klaar voor is. Uiteraard ga je jezelf belonen met (kleine) extra’s, zoals een bioscoopbezoek met de kinderen, een etentje op restaurant, … Anders wordt de opbouw van je bedrijf saai, en hou je het ook niet vol. Maar overdrijf niet. Als je doorzet, zal jou tijd echt wel komen.

Een voltijds inkomen verdienen met netwerk marketing, is echt wel mogelijk. Maar je zal een beetje geduld moeten hebben, en eraan moeten werken. Maar eens je het hebt, en voltijds van huis uit kan werken, is de vrijheid onbetaalbaar.

MeerVitaliteit

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube