Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

U weet al van de enorme voordelen van uw welzijn door een uitgebalanceerd en gevarieerd dieet. Maar factoren als beweging, roken, alcoholconsumptie en de UV-stralen in zonlicht, spelen ook een belangrijke rol bij het uiterlijk van uw huid.

Beweging is essentieel voor het beheersen van uw gewicht en om u vitaal te houden, maar wist u dat het ook goed is voor het behoud van een mooie uitstraling en een fris gelaat?
huidBeweging stimuleert de bloedtoevoer naar de huid, waardoor voedingsstoffen beter verspreid worden en zorgen voor een zuiver gezicht.
Gebruik beweging ook als een ontstresser ; om een huid te reinigen na een drukke dag. Probeer wandelen, joggen, yoga of pilates.

Bescherm je huid tegen te zon, want dat is boosdoener nummer één. Dat wil niet zeggen dat we niet meer mogen genieten van de warmte van zonnestralen op onze huid. Je zal ze gewoon heel goed moeten beschermen met de juiste producten.

Vroegtijdige veroudering kan je tegen gaan door te stoppen met roken. De vale teint zal systematisch verbeteren.

Vermijdt de dingen die je uitdrogen, zoals koffie, alcohol of airconditioning. En als je toch niet zonder kan, drink dan een glas zuiver water per glas of kopt dat je drinkt. Trouwens je zal altijd voordeel halen als je voldoende water drinkt.

Om je uitstraling te verbeteren eet best ook veel vers fruit, groenten en vezels.

Na het douchen spoel je jezelf af met koud water. Het sluit de poriën, en je voelt heerlijk zacht aan.

Maak je huid schoon met speciaal daarvoor ontwikkelde crèmes, lotions en zepen. Ze reinigen niet alleen, maar voeden tegelijkertijd.
Denk er meteen ook aan om, voordat je gaat slapen, je make-up te verwijderen.

Dode huidcellen kan je verwijderen door regelmatig te peelen of scrubben. Je gezicht zal er meteen een heel deel beter uit zien.

En vergeet ook je dag- en nachtcrème niet. Ze zorgen voor een frissere, jongere look.

Meer Gelaatsverzorging op MeerVitaliteit

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

    1 Response to "Het andere geheim voor een frisse, glanzende en jonge huid – uw levensstijl."

Leave a Reply