Gratis sporten – fitness op het werk

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Op zoek naar gratis fitness? Fitness op het werk.

fitness op het werk

fitness op het werkHeel veel firma’s investeren in welzijn op de werkvloer. Logisch, want je kan maar beter het ganse jaar blije en gezonde werknemers hebben. Ben je niet zeker wat je werknemer je kan bieden, neem dan alvast even contact met je HR-afdeling; je wordt misschien wel blij verrast. Als dat niet zo is, kan je even met gelijkgezinde collega’s gaan praten, om een voordeelpakket te bedingen in een lokale sportschool.

Soms biedt je firma een gym aan binnen de gebouwen. Als je een van de gelukkigen bent met fitness op het werk, dan heb je meteen de sleutel tot gratis fitnessen! Trap dan niet in de val van excuses; zoals ‘Ik wil niet zweten op bureel’ of ‘Ik sport niet met collega’s’.

Nochtans haten sommigen om met nat haar aan het bureel te zitten. Denk dan dat fitness aan het werk, tijd bespaart en waarschijnlijk ook geld. En als je vindt dat het ‘s middags gewoon te druk is, vraag dan aan je manager om even te mogen pauzeren tijdens de ochtend of de middag, tijdens kalmere periodes (weeral tijd bespaard voor beide partijen).

Dus, heb je fitness op het werk, stop die excuses en begin vandaag nog te oefenen!

Actief gezonde levensstijl

meer Sport op onze blog

Vragen via MEssenger

 Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...

Bert Phlippo april 23, 2018 sport