Social Media Marketing
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Social Media Marketing tips die echt werken

Social Media Marketing
In deze aflevering deel ik mijn beste social media marketingtips. Die laten je zien hoe je sociale media op een juiste manier kunt gebruiken als platform om meer exposure, leads en verkoop voor je bedrijf, product of dienst te krijgen.

Krijgt u de gewenste resultaten met uw marketingstrategie voor sociale media?

Laat me raden.

Je hebt een goede zaak, product of dienst die je weet dat je fans absoluut willen en liefhebben.

Je post dag en nacht; angstig in afwachting van al die likes, commentaren en shares; waarvan je weet dat je die zeker zult krijgen.

En je wacht … en wacht … en wacht.

Maar al wat je krijgt is … niks…nada ( Geen likes, geen reacties, geen verbinding).

Raak niet ontmoedigd. Veel mensen weten niet hoe ze sociale media correct kunnen gebruiken.

Ik laat u zien hoe u sociale media op de juiste manier kunt gebruiken. Als platform voor meer bekendheid, leads en verkoop voor uw bedrijf, product of service.

Bij elk artikel geef ik je graag een gratis bron die je kunt downloaden en implementeren in je bedrijf en zo meteen resultaten kunt zien.

Deze week heb ik een gratis resource voor je samengesteld met de naam ‘Mijn 5 Facebook Post Ideeën’-sjabloon met tips hoe je kan posten op social media. Ze helpen je meer verkoop, reacties en leads te krijgen. U kunt deze sjablonen gebruiken, ongeacht welk bedrijf, product of service u promoot.

Er zijn twee manieren om sociale media te gebruiken om uw product, service of bedrijf te promoten. Een verkeerde manier en de juiste manier.

Het kennen van het verschil tussen de twee zal uw marketinginspanningen op social media maken of breken.

Ik heb een online business gebouwd met behulp van sociale media. En geloof me, ik heb een paar dingen geleerd over hoe ik het op de juiste manier moet doen.

Wil je weten hoe ik het doe? Ik ga het je vertellen.

Hier zijn 3 tips die u laten zien hoe u meer betrokkenheid en bekendheid kunt krijgen met de berichten die u op sociale media plaatst.

FEITEN VERTELLEN, VERHALEN VERKOPEN Social Media Marketing

In de wereld van sociale media wordt storytelling steeds wijdverspreider als een manier om interesse en nieuwsgierigheid te creëren bij bijna elk publiek.

De meeste mensen begrijpen feiten en cijfers niet, en geven daarom de voorkeur aan een verhaal.

Dit is waarom:

  • Mensen willen niet via sociale media worden verkocht.
  • Uw verkoopboodschap wordt door verhalen makkelijker omdat ze nieuwsgierigheid creëren.
  • Emoties worden door verhalen beter geactiveerd.
  • Vermijdt verwarring met verhalen.
  • Verhalen geven dingen weer in eenvoudige bewoordingen die mensen al kennen en waarmee ze zich gemakkelijk kunnen identificeren.

Iedereen kan een aantal feiten, statistieken of cijfers reciteren. Dit zal geen gesprek starten. En het zal niemand de aandacht trekken.

Wil je dat ze geïnteresseerd zijn in wat je zegt?

Deel een verhaal of ervaring waar mensen zich mee kunnen identificeren en eindig vervolgens met een vraag ​​om te weten hoe zij het einddoel kunnen bereiken, of hoe ze bereiken wat je promoot.

Want, wie kan het wat schelen dat wondermiddel XYZ in jouw product zit? Niemand.

Deel een verhaal over hoe wondermiddel XYZ je geholpen heeft om 20 kilo te verliezen. Nu krijg je hun aandacht!

Gebruik en deel verhalen als een manier om nieuwsgierigheid en betrokkenheid te creëren op uw sociale mediaberichten.

WAT U MOET WETEN OVER FACEBOOK’S ALGORITME Social Media Marketing

Net als je denkt dat je Facebook begrijpt, veranderen ze alles opnieuw!

Social media-platforms veranderen voortdurend en het is onze taak als ondernemer om op de hoogte te blijven van deze veranderingen.

En nu, hier is wat je moet weten wanneer je berichten op Facebook plaatst.

Wanneer je een link plaatst in een Facebook-bericht, zal het algoritme van Facebook dat detecteren en denken dat het promotie is en zal het je post geen groot bereik geven.

Facebook (en andere sociale mediaplatforms) wil gebruikers alleen de inhoud tonen die het meest boeiend is en al het andere laten vallen.

Dus eigenlijk betekent dit dat maar heel weinig mensen waarmee je verbonden bent jouw bericht zullen zien.

Wat doen we hier aan?

In plaats van een link toe te voegen, maakt u een call-to-action en moedigt u mensen aan via Messenger contact met u op te nemen voor meer informatie over wat u deelt op Facebook.

De nieuwsgierigheid van uw publiek vergroten om meer over uw bedrijf, product of dienst te willen weten, is de sleutel als het gaat om verkopen of promoten via sociale media.

LEVENSSTIJL-FOTO’S VERHOGEN BETROKKENHEID Social Media Marketing

Foto’s zijn het primaire type inhoud dat wordt gepost en gedeeld op sociale media.

Het plaatsen van foto’s is een geweldige manier om meer aandacht van je fans te genereren, omdat afbeeldingen gemakkelijker te consumeren zijn dan tekst.

Ik geloof dat foto’s de “heilige graal” vormen van betrokkenheid van sociale media.

Niet alle foto’s zijn echter gelijk.

Blijf foto’s delen die het einddoel van uw bedrijf, service of product weergeven.

Lifestyle-foto’s zijn belangrijk en je moet ze gebruiken. Getuigenissen zijn geweldig voor het genereren van betrokkenheid en nieuwsgierigheid. Voor en na foto’s zijn ook geweldig, vooral als je in de gewichtsverlies- en fitnessindustrie bent.

Als u in netwerkmarketing werkt, ongeacht in welk bedrijf of welke service of product u verkoopt, is eigenlijk wat we echt verkopen een of andere betere levensstijl.

Foto’s zijn meer dan duizend woorden waard en als het gaat om het genereren van betrokkenheid, wil je alle kansen benutten om je boodschap over te brengen.

FOCUS OP DIENSTVERLENING Social Media Marketing

Mensen zijn tegenwoordig verstandig en willen graag contact maken met echte mensen die geven om wie ze zijn en waar ze naar op zoek zijn.

Doe niet mee aan het delen van spam.

Laat u altijd leiden door waarde en wat u kunt doen om ANDEREN te helpen.

Maak van uw publiek uw belangrijkste prioriteit.

Laat zien dat je geeft en oprecht geïnteresseerd bent in het bieden van een oplossing voor hun problemen. En als je een paar goede voorbeelden wilt van hoe je nieuwsgierigheid kunt creëren met je posts voor sociale media, zorg er dan voor dat je de gratis bron download die ik voor je heb gemaakt, genaamd “Het 5 Facebook Post Ideeën sjabloon”.

Je kunt het downloaden door het hieronder aan te vragen.

Vragen via MEssenger

Enkele geweldige bronnen die u nog meer zullen helpen

We weten allemaal dat sociale media HOT is! Breng uw bestaande inspanningen op het gebied van social media marketing naar een hoger niveau …

Als je nog geen Facebook-fan- of bedrijfspagina hebt en je kijkt naar al deze rocksterren met fan pagina’s, en je wilt er zelf een … UNLIMITED FAN PAGE PROFITS is een training die Tanya Aliza heeft samengesteld. Je wordt begeleid door de stappen voor het bouwen van een winstgevende Facebook-pagina, een marketingtrechter voor sociale media en een marketingplan om leads te genereren. Je leert een groot publiek op te bouwen en dagelijkse verkopen op de automatische piloot te maken.

 

ULTIMATE BRANDING BLUEPRINT  is de cursus als het gaat om het bouwen van een invloedrijk merk online dat leads en verkopen voor uw bedrijf aantrekt.

Heb je wat waarde gekregen?

Ik hoop het. Omdat ik elke week mijn hart erin leg. Ik wil ervoor te zorgen dat je geweldige tips en strategieën krijgt voor je zaak; terwijl je een leven hebt waar je van houdt.

Elke zaterdag post ik een nieuw artikel en gratis bron op mijn blog.

Val op en blijf verbonden … laat hieronder een reactie achter.

Je bent geweldig!

Meer artikels voor een (extra) inkomen

MeerVitaliteit – Social Media Marketing

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt