3 groepen sporters – professioneel sporter

Professioneel sporter – je verdient geld met je sport.

Ben je voor je inkomen geheel of gedeeltelijk afhankelijk van sport? Maakt sport deel uit van gehele leven? Dan ben je professioneel sporter.

professioneel sporter

Voeding en voedingssupplementen gaan deel uitmaken van je levensstijl, omdat je lichaam optimaal moet functioneren.
Je prestaties hangen niet enkel meer af van je training en conditie, maar ook van de voeding die je neemt. Voeding waarop je kan vertrouwen, ook naar het uitblijven van verboden middelen.
De garantie dat er geen bestanddelen in de producten worden gebruikt die op een verboden lijst staan is voor jou erg belangrijk.

Als zeer actieve sporter start je de dag met een uitgebalanceerd ontbijt, in combinatie met op energie gefocuste smoothies. Zo start je elke dag met de juiste energie vanaf het ontbijt.
Gedurende de dag ga je uiteraard bijtanken volgens de activiteit en de noodzaak. Vergeet daarbij niet uit het ook dat je de juiste voeding neemt. Je kan altijd extra smoothies nemen, om je energie op peil te houden.

Tijdens trainingen en wedstrijden zorg dat je juist gehydrateerd blijft. Hydratatie is uiterst belangrijk om alert te blijven en energie te behouden. We hebben verschillende mogelijkheden, afhankelijk van de intensiteit van je sport.

En waarschijnlijk het belangrijkste in je voedingspatroon is, herstellen. Daarvoor neem je een herstelshake, die volgens de gebruikte spiergroepen wordt aangepast. Zo stellen we een persoonlijk programma samen, met de voor jou meest geschikte voeding en voedingssupplementen. Wij worden continu door een voedingsadviesraad opgeleid. Kennis vanuit hun ervaring met diverse gesponsorde atleten worden aan ons meegedeeld.

Uiteraard blijven we je als professioneel sporter begeleiden. We houden met jou en je begeleidende omgeving contact, zodat we snel kunnen bijsturen. Zo kan je geconcentreerd blijven op je resultaten.

professionele sporter – MeerVitaliteit

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...