Terug vitaal worden met uitgebalanceerde voeding en een gezonde actieve levensstijl.

terug vitaal wordenBen jij ook iemand die niet het gevoel heeft vitaal door het leven te gaan?vitaal worden
Als het je een geruststelling kan zijn, je bent niet de enige. Regelmatig horen we dat mensen ‘s avonds slapen voor de televisie. Zelfs vermoeid opstaan, en je de ganse dag voortslepen, zijn veel gehoorde klachten.

Dan wil je natuurlijk niet meteen horen dat een actieve levensstijl uitkomst biedt. En nochtans is dat zo. Maar doe dat niet te drastisch, dat hou je niet vol. Eerst nemen we je voedingsgewoonten onder de loep, en gaan we dat aanpassen. Je kan met de juiste voeding al heel wat resultaat verkrijgen. Maar vooral, ga niet diëten! Het is heel moeilijk, en bijna niet vol te houden om af te slanken als je niet vitaal bent. De regel is, eerst vitaal worden, dan gewicht beheersen.

Pas als je vitaler bent, gaan we stap voor stap je activiteit aanpassen. We zoeken samen naar zaken die je graag doet. Denk daarbij aan tuinieren, wandelen, fietsen, … . Afwisseling kan ook. Zo blijft je motivatie en plezier.
Beweeg met gelijkgestemden. Onderdeel maken van een groep zal je extra aanzetten.

Eens je vitaal bent, kan je gaan denken aan gewichtsbeheersing. Maar zorg dat dit niet ten koste gaat van je actievere levensstijl!

Gedurende de ganse periode sta je er niet alleen voor. Vitaal worden doe je onder onze begeleiding. Jaren ervaring heeft ons geleerd dat die coaching meestal het verschil maakt.
Je kan ons steeds bereiken voor eventuele vragen. Regelmatig zullen we kijken of er nog kan worden bijgestuurd. Eventueel kan je met ons een plezierige activiteit doen.
Maar zeker zullen we samen je successen vieren.