Gratis sporten – fitness in mijn buurt

Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Gratis fitness in mijn buurt?
Met een beetje creativiteit zeker.

fitness in mijn buurt
fitness in mijn buurtEr zijn heel wat plaatsen in je buurt waar je goedkoop, zelfs gratis, kan gaan sporten. Allereerst, je moet gewoon even de tijd nemen om ernaar te zoeken. Kijk naar lokale websites, scholen of parken, en waarschijnlijk ben je wel blij verrast. Je vindt zeker goedkope sport-klassen, boot-camps en danslessen. Bovendien, ikzelf ga dagelijks oefenen in het bos vlakbij. Daar vind ik fantastische sporttoestellen waarop ik me kan uitleven. En het is er geheel gratis. Trouwens ik sport er bijna altijd alleen. Het zou leuk zijn om in groep te genieten van de natuur en beweging!

Zo’n toestellen vind je in vele parken. Ze zijn geweldig om je wandeling of loopsessie te onderbreken, en wat spieroefeningen te doen. Het is echt een gratis fitness in mijn buurt. Ik raad je in ieder geval aan om een buddy te zoeken, dat maakt je dagelijkse routine veel eenvoudiger. En geloof me vrij, even bijpraten met een vriend tijdens een goede wandeling is veel gezonder, en goedkoper, dan bij een koffie met gebak, of een biertje.

Vind ik een goedkope fitness in mijn buurt? Het gaat er me alleen om dat je, met een beetje vindingrijkheid, je makkelijk een gratis sportmogelijkheid kan vinden, of toch minstens een budgetvriendelijke.

Actief gezonde levensstijl

Meer over Sport op onze Blog

Vragen via MEssengerVolg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...

Bert Phlippo april 25, 2018 sport