keuzes, heb jij de keuze?
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Het zijn allemaal jou keuzes!

Vraag: Gelooft u dat er iets is dat u in de komende zeven dagen specifiek kunt doen waardoor uw privé-, familie- en zakenleven erger zou worden? De kans is groot dat je een dubbele slag hebt gemaakt en retorisch antwoordde: “Wat bedoelt hij,” maak het slechter “?” OK, volgende vraag: Geloof je echt dat er iets is dat je kunt doen in de komende zeven dagen dat uw persoonlijk, familie- en zakenleven beter maken? De kans is groot dat je ‘ja’ hebt geantwoord op die vraag. Met dat in gedachten, zal ik even pauzeren. Gelooft u dat de keuze aan u is, en denkt u dat elke keuze een eindresultaat heeft? keuzes

Laten we nu eens goed nadenken. Terwijl ik de opmerking maak dat als u serieus bent met uw antwoorden, u een diepzinnige verklaring hebt afgelegd. Dit is wat je zei: “Het kan me niet schelen hoe goed of slecht mijn verleden is geweest; Het maakt me niet uit hoe goed of slecht mijn omstandigheden op dit moment zijn. Er is iets dat ik nu precies kan doen waardoor mijn toekomst beter of slechter zal worden, en de keuze is aan mij. “Die gedachte is echt diepzinnig. Denk er over na. Je kunt iets aan je toekomst doen. Om je kansen om het beter te maken drastisch te verbeteren, moet je die verantwoordelijkheid aanvaarden. De tweevoudig Pulitzer Prize-winnende historicus Barbara Tuchman zei dat Amerika’s nr. 1 behoefte is, mensen zijn die verantwoordelijkheden aanvaarden.

Actie plan: maak de juiste keuzes, onderneem actie met betrekking tot deze keuzes, houd uw denkvermogen vast en blijf volhouden, aanhouden.

bron – Zig Ziglar

Gezonde Actieve Levensstijl

Meer artikels over Persoonlijke Vorming

Volg onsFacebooklinkedinrssmail

Deel wat je denkt