Je Business Online
Deel dit via Facebooktwitterredditpinterestlinkedintumblrmail

Is het waardevol om je netwerk marketing business online te brengen?

business online
Heb je iemand horen vertellen dat je geen winstgevend netwerk marketing bedrijf online kan bouwen?

Nou, er zijn tal van voorbeelden dat het wel kan. En sinds ik mijn business heb veranderd, heb ik dagelijks nieuwe internationale contacten, en teamleden. Dus, ik zeg je dat het mogelijk is om je business online te bouwen. Als je het goed doet.

Er is veel hype in onze markt en ik begrijp waar deze misvattingen en mythen vandaan komen. Maar het is beter om te leren van iemand die succes heeft gehad in plaats van iemand die dat niet heeft en zegt dat het niet kan.

En wat horen we dan zoal?

Online marketing kost enorm veel geld. business online

Dat is helemaal niet zo. Je kan zelfs, met alle sociale media gratis werken.
Het is dan wel zo, als je helemaal alles voor niets wil doen, heb je meer tijd nodig. Het gaat gewoon sneller als je iets kan investeren. Maar dat hoeft dan echt niet veel te zijn. Mijn beginbudget was 1€ per dag. Dus?

Het vraagt enorm veel tijd. business online

Je kan perfect starten met 60 minuten per dag. Is dat veel? Ik denk het niet. Zeker niet als je het vergelijkt met wat een klassieke business vraagt. Daarom is het ook perfect mogelijk om te starten naast je bestaande job.
En trouwens, als je uw netwerk marketing business offline wil opstarten, moet je ook tijd investeren.

Je moet eerst waardering krijgen. business online

Ik ben ook begonnen zonder enige kennis. Laat staan waardering op dit gebied. Ik heb zelfs ervaren dat je beter ervaring opbouwt door het te doen, dan door enkel te lezen. De waardering komt wel, als je maar de dingen blijft doen, als je maar blijft openstaan om te leren.
Kijk eens naar mensen die volgens jou succesvol zijn. En ga dan eens kijken naar hun eerste blogpost, posts op social media of YouTube filmpjes. Bij iedereen zie je een ongelooflijke vooruitgang. Ze zijn allemaal verbeterd door de dingen te doen.

Het is te technisch business online

Volgens mij is het belangrijkste om het te willen doen. Eens je weet hoe je iets op jouw favoriete sociale mediakanaal moet plaatsen, kan je starten. Alle verdere dingen leer je gaandeweg. Blogs, artikels, video’s en gewoon Google helpen je daarbij.

Als je iets leert ga je het toepassen. Je bekijkt het resultaat, en als het goed is blijf je dat doen. Vind je het resultaat niet goed, zoek je verder.

Voor alles is een weg. Belangrijk is dat jij een werkwijze vindt die je leuk vindt, en die je business vooruitbrengt. Pas dan krijg je het plezier en resultaat dat je verwacht.

Maar ik wil wel even zeggen, volledig online bestaat niet. Ooit zal je jouw leads offline moeten brengen. En dan wordt de telefoon je beste medewerker.

Wil jij graag een online werkwijze?
Vraag dan je GRATIS stap voor stap roadmap aan

JeBusiness Online

Meer artikels voor een (extra) inkomen

Volg onsFacebooktwitterpinterestrssyoutube

Deel wat je denkt