Site icon MeerVitaliteit

3 simpele stappen naar de mooiste wenkbrauwen

mooiste wenkbrauwen
Deel dit via

Uw wenkbrauwen zeggen veel over jou. En als het erom gaat om ze te verzorgen, gaat het erom om hun natuurlijke vorm te verbeteren en ze mooi te houden. Het maakt niet uit wat voor soort natuurlijke wenkbrauwvorm je hebt dun en piekerig, dik en wild of ergens tussenin – waxen, pincet en threading maken deel uit van je routine.mooiste wenkbrauwen

Dus, maak je klaar om met je schoonheid te imponeren met deze snelle handleiding voor de perfecte wenkbrauwen.mooiste wenkbrauwen

exfoliëren

Elke keer dat je je gezicht exfolieert, neem dan een ​​paar extra seconden om de huid onder je wenkbrauwen mee te doen. Dode huid heeft de neiging om op te bouwen onder en om je wenkbrauw haren. Veeg uw vingers voorzichtig in een cirkelvormige beweging rond beide wenkbrauwen en spoel het af. Wanneer u het daarna behandelt met een vochtinbrengende middel, verzacht het de wenkbrauwen en maakt ze klaar voor verzorging.

Ken je wenkbrauwvorm

Een estheticus kan u helpen bij het definiëren en verbeteren van uw wenkbrauwvorm. Dan kunt u de vorm zelf tussen afspraken behouden. Hier zijn een paar dingen om te overwegen bij het vormen van je wenkbrauwen zelf:

Zorg dat je mooiste wenkbrauwen er fris uitzien

Zodra je blij bent met de algemene look van je wenkbrauwen, zijn er drie dingen die je zelf kunt doen tussen uw afspraken bij de schoonheidsspecialist:

Wenkbrauwen kunnen een mooi kader voor je ogen zijn, als ze goed verzorgd zijn. Dus, maak een beetje tijd om ze er fris uit te laten zien. Het kan een beetje oefening vragen, maar de resultaten zullen het de moeite waard zijn.

mooiste wenkbrauwen –MeerVitaliteit

bron – discovergoodnutrition

Volg ons
Exit mobile version