Dagcreme met SPF

Deel dit via Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedintumblrmail

Vandaag hydrateren de meeste dagcrèmes niet alleen,
ze beschermen ook in belangrijke mate je huid tegen zonnestralen.
– dagcreme met SPF

dagcreme met SPFVeruit het meest gebruikte schoonheidsproduct is een dagcrème. Zelfs mannen vinden meer en meer de weg naar deze bescherming. dagcreme met spf

Het is meteen ook een belangrijk product voor de verzorging van je huid. De meeste crèmes zijn verzorgend en verstevigend, maar heel vaak zullen ze ook beschermen tegen de zon, dat is dan een dagcrème met SPF. Ze vervangen dan niet de zonnecrèmes, maar zijn voldoende voor je dagelijkse verplaatsingen.

SPF, of Sun Protection Factor, geeft aan hoe het product je tegen de zonnestralen beschermt.
Bij een SPF 15 is dat goed, maar niet goed genoeg om te zonnebaden. Dan heb je minstens een SPF30 nodig. Die bescherming geldt trouwens voor ongeveer twee uur, daarna moet je het terug aanbrengen.
Een dagcrème met SPF is meestal niet waterproof, dat is nog een reden dat je er niet zomaar mee in de zon kan gaan liggen.
Het geeft dus een basis bescherming, voor de dagelijkse dingen. Dat in combinatie met de verstevigende en hydraterende werking geeft fantastische resultaten voor je uitstraling.

Als je een product neemt met daarenboven nog een anti-aging werking, zal iemand met een rijpere huid, nog beter resultaat bekomen. Je gaat dan meteen de fijne lijntjes behandelen.

Las het aanbrengen van een dagcrème ook in bij je ochtendritueel. Bescherming is enorm belangrijk voor je huid, op elke leeftijd.
Breng de crème ergens tijdens de dag terug aan, zodat je altijd beschermt blijft. Je kan eventueel twee tubes kopen, één voor ‘s morgens en één om bij je te hebben.

Volg onsFacebooktwittergoogle_pluspinterestrssyoutube

Deel wat je denkt

MeerVitaliteit FacebookMeerVitaliteit TwitterMore...

Bert Phlippo September 6, 2014 gelaatsverzorging